Arctic AK60320NFE+

Combina frigorifica Arctic AK60320NFE+ aduce utilizatorilor sai tehnologie moderna, ascunsa in spatele unei carcase inovatoare de culoare gri deschis. Aceasta se curata usor si nu se zgarie. (oferta de AZI aici)

Arctic AK60320NFE+

Despre Arctic AK60320NFE+

Totodata, dimensiunile sunt bune, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu au nevoie de o buctaarie cu un tavan foarte inalt pentru a putea aseza dispozitivul. Usile sunt reversibile si, mai mult decat atat, prin functia Eco Buzzer, daca utilizatorul le-a uitat deschise, el este avertizat sonor.

Arctic AK60320NFE+

Combina frigorifica Arctic AK60320NFE+, 287 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Alb

Si apropo de design, aceasta combina cu volum de 287 L, are si un display LCD asezat frontal pentru a putea fi usor de observat si folosit de catre utilizatori. Acesta permite setarea temperaturi, dar ofera si alte informatii utile cum referitoare la mediul de pastrare al alimentelor in interior.

Despre Arctic AK60320NFE+

Combina frigorifica Arctic AK60320NFE+ – detalii despre o combina care isi face bine treaba

Citeste si despre Bosch KGF56SB40

Artic AK60320NFE+ inseamna mai intai o clasa foarte buna de energie electrica: A+. Aceasta este mai economica decat combinele ce fac parte din clasa A simplu, dar mai putin economica decat cele care fac parte din clasa A++. Insa, avand in vedere faptul ca cele mai multe combine de pe piata fac parte din clasa A, putem afirma cu tarie ca Arctic AK60320NFE+ este cu pana la 24% mai economica in ceea ce priveste facturile la energie electrica. Iar acest lucru se realizeaza fara a afecta functiile si modul de lucru al produsului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul Artic care pune in functiune intreaga combina este de tipul Full No Frost. Acesta nu ingheata carnea, legumele, fructele, pestele sau alte asemenea alimente, ci doar le raceste. Iar acest lucru este valabil si in congelatorul. Utilizatorul obtine produse cat se poate de proaspete si sanatoase, fara niciun efort.

Fast Freeze XL Zone este un compartiment special creat pentru a genera o congelare rapida. Acesta poate fi folosit pentru toate tipurile de alimente, atunci cand utilizatorul se grabeste. O alta dotare pe care nu o putem trece sub nicio forma cu vederea este Air Flow Dual Tech. Aceasta genereaza curenti de racire care se raspandesc eficient in toate directiile pentru a invalui armonios mancarurile si alimentele. Ca sa nu mai vorbim de gustul. Gustul de produs sanatos este pastrat simplu si permanent.

Citeste si despre Liebherr Confort CTPsI 2921

Mai exista un sertar special in cazul combinei Arctic AK60320NFE+. Acesta determina o temperatura de racire foarte joasa, aproape de zero grade. Este ideala pentru lapte si carne. In plus, ajuta la pastrarea acestora, vreme mai indelungata.

Rafturile combinei nu sunt realizate din orice tip de sticla, ci din safety glass. Acest material este de foarte buna calitate si are rolul de sustine pana la 25 de kilograme. In plus, compartimentul Garden Fresh, al produsului, este mult mai generos din punct de vedere al volumului decat in cazul altor combine. Totodata, pentru a economisi considerabil energie, exista o optiune numita Energy Saver. Aceasta se ocupa de oprirea indicatoarelor luminoase, pentru a economisi si mai mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul si volumul sunt demne de o combina marca Artic. Acestea nu pun utilizatorul in dificultate, ci ii ofera posibilitatea de a achizitiona si alte produse.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply