Samsung RL4353RBASL/EO

O combina cu stil, asta se poate spune despre modelul Samsung RL4353RBASL/EO, un produs frigorific foarte generos ca volum. Si desi volumul este mare, inaltimea este de doar 185 de cm. (oferta de AZI aici)

Samsung RL4353RBASL/EO

Despre Samsung RL4353RBASL/EO

Combina este si silentioasa, avand un nivel de 41 de Db. Ea include si cateva accesorii, respectiv tava pentru oua, dar si pentru preparat gheata.

Samsung RL4353RBASL/EO

Combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO, 435 l, Clasa A++, Full No Frost, H 185 cm, All Around Cooling, Compresor Digital Inverter, Afisaj extern, Inox

Dincolo de caracterisiticile bune, referitoare la design, si niveluld e zgomot, combina vine si cu niste functii speciale pentru pastrarea alimentelor. Acestea sunt evidentiate in continuare pentru a fi totul clar.

Despre Samsung RL4353RBASL/EO

Combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO – Samsung stie ce ofera

Citeste si despre Liebherr Confort CTPsI 2921

Facturi mai mici la energia electrica. Asa se traduce activitatea combinei Samsung. Aceasta ofera rezultate bune, fara a afecta in vreun performantele in ceea ce priveste racirea in cele mai bune conditii a alimentelor de a caror conservare se ocupa combina. Drept urmare, ea face parte din clasa A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, acesta nu este singurul atribut de top al modelulului Samsung. In cazul sau, vorbim si de tehnologii si sisteme precum All Around Cooling. Acesta se ocupa de distribuirea uniforma a curentilor de aer, astfel incat sa nu ramana zone in interiorul combinei care se pot incalzi.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aceasta combina este de tipul Full No Frost. In acest fel, utilizatorii pot spune adio amintirilor neplacute ce includ alimente congelate, a caror perioada de decongelare pentru a fi consumate sau preparate dura foarte mult. Practic, nu mai sunteti nevoiti sa folositi acea functie celebra de decongelare pe care o au cuptoarele cu microunde si fara de care nu va puteati imagina o activitate optima in bucatarie.

Citeste si despre Candy CRU 160E

Totodata, puteti spune adio si mirosurilor neplacute. Si apropo de acest lucru. Daca va doriti o viata mai indelungata pentru fructe si legume, trebuie doar sa le aranjati in compartimentul special in care umiditatea si temperatura sunt optim setate. Dincolo de asta, aspectul acestora va fi pastrat fresh, astfel incat ele sa fie cat mai atractive vizual. Este un truc pe care adultii il folosesc adesea pentru a-i pacali pe cei mici. Alegand fructe si legume sanatoase si placute ca aspect, copii ajung sa consume gustari naturale, menite sa le dea energie. Ei capata pofta de viata si se pot juca mai mult.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca daca micutii fac sport, ei au nevoie cu siguranta de bauturi fresh, obtinute din legume si fructe. Acestea se tin la frigider si se servesc cu gheata. Dincolo de asta, un stil de viata sanatos implica si proteine. Insa, nu trebuie sa va faceti griji. Combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO are grija de toate tipurile de alimente ale utilizatorului sau.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Interesant in cazul acestei combine este modul de distribuire al alimentelor. Acestea se afla de o parte si de alta a combinei, spatiul de pe usa fiind la maximum optimizat. Ba mai mult, rafturile din interior au margini din inox si sticla proiectata sa denote eleganta. Si apropo de optimizari. Nici pretul nu este asa mare, avand in vedere cate promite si ofera produsul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply