Samsung RS50N3513SA/EO

Pe piata sunt modele de side by side, un exemplar de calitate pe care il recomandam este chiar modelul Side by side Samsung RS50N3513SA/EO.(oferta de AZI aici)

Samsung RS50N3513SA/EO

Despre Samsung RS50N3513SA/EO

Dimeniunile sunt potrivite unui side by side. Astfel, latimea este de 91.2 cm. In schimb, adancimea sa este de 73.4 cm. Cu o inaltime de 178.9 cm, acesta este potrivit. Greutatea pe care o are este de 110 Kg.

Samsung RS50N3513SA/EO

Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm,Metal Graphite

Gama Samsung se remarca prin multe aparate electrocasnice bune. Dintre acestea fac parte si aparatele frigorifice. Astfel, side by side-ul din aceasta gama este unul modern cu o suprafata produsa din inox si cu 2 usi.

Despre Samsung RS50N3513SA/EO

Side by side Samsung RS50N3513SA/EO – informatii tehnice

Citeste si despre Arctic AK60320+

Acest exemplar detine un display tip Touchscreen. De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca include un dozator de apa, unde veti putea pastra apa rece pe timpul verii. Printre dotarile acestuia de remarca si sistemul de racire de tip No Frost al congelatorului si al frigiderului. Nu consuma mult curent electric intrucat se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. Ca nivel de zgomot, acesta este de 43 dB. Volumul net total al acestuia este de 501 l, un model incapator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by side Samsung RS50N3513SA/EO are functia pentru vacanta, aceasta fiind o functie importanta in momentele cand plecati de acasa si aveti nevoie ca alimentele sa fie pastrate cat mai mult timp. Mai include si functia de blocare acces copii, precum și cea de blocare la reteaua de apa.

Despre acest exemplar mai trebuie precizat si faptul ca beneficiaza de functia de semnalare audio pentru usa deschisa, aceasta anuntandu-va de fiecare data cand aceasta sta prea mult deschisa. Ca tehnologie, acest model sta destul de bine intrucat prezinta tehnologia Digital Inverter. Accesoriile de care beneficiaza exemplarul din gama Samsung sunt suportul pentru oua, precum si suportul pentru sticle. Important de spus este faptul ca are un compresor.

Citeste si despre Arctic AD54240S+

Despre consumul de energie de care beneficiaza acesta, trebuie spus ca este de 409 kWh. In cee ce priveste clasa climatica trebuie spus ca este SN- N – ST – T. Agentul sau de racire este unul de tip R600a. Tensiunea la alimentare a exemplarului este 220 V – 240 V. Fara curent, autonomia acestuia este de 8 h.

Frigiderul le care il are acest side by side are un volum de 357 l, acesta fiind incapator. Rafturile ce fac parte din interiorul sau sunt de 5, iar cele de pe usa sunt de 4. Despre sistemul de dezghetare trebuie mentionat faptul ca este automat. In privinta compartimentelor speciale trebuie spus ca detine un compartiment util pentru fructe si legume. Rafturile pe care le are acesta sunt realizate din sticla securizata. Side by side Samsung RS50N3513SA/EO beneficiaza si de un congelator al carui volum este de 144 l. Despre compartimentele de care dispune acesta trebuie spus ca sunt de 3. Ingheata o capacitate de 10 kg/24 h. In ceea ce priveste dezghetatul trebuie spus ca se realizeaza in mod automat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by side Samsung RS50N3513SA/EO este un model care include caracteristici importante pentru ca alimentele sa fie pastrate asa cum trebuie. Pretul sau este crescut, insa isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply