French Door Heinner HCFD-H300GBKA+

Un aparat electrocasnic, precum combina frigorifica trebuie ales cu grija, astfel incat sa va bucurati de beneficiile sale cat mai mult timp. O solutie pentru bucataira dumnevoastra este Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+. (cea mai buna oferta AICI)

French Door Heinner HCFD-H300GBKA+

Despre French Door Heinner HCFD-H300GBKA+

Culoarea acesteia este negrul, o culoare potrivita pentru orice bucatarie. Despre dimensiunile pe care le are trebuie spus ca sunt unele destul de bune. Astfel, are o latime de 63.5 cm.

French Door Heinner HCFD-H300GBKA+
Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+, 300 l, Full No Frost, A+, Display Touch, H 186 cm, Sticla neagra

De asemenea, are si o adancime de 68.5 cm. Inaltimea sa este de 186 cm. Are o greutate de 79 kg.

Despre French Door Heinner HCFD-H300GBKA+

Ce trebuie stiut despre Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+

Citeste si despre Daewoo FRN-Q29FCVI

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+ este un aparat care detine un sistem de racire de tip Full No Frost. Anual, consumul de energie pe care il are este de 314 kWh. Clasa climatica din dotarea sa este de tip SN-T. De asemenea, agentul de racire este R600a. La alimentare, acesta are si o tensiune de 230 V. Despre display-ul pe care il are acesta trebuie spus ca este unul modern, de tip touchscreen. Usa se deschide spre partea dreapta, dar si spre stanga. Important de spus este faptul ca aceasta Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+ detine un sistem de racire de tip No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelator. In plus, despre clasa de eficienta energetica trebuie spus ca este de tip A. Nivelul de zgomot al acestuia este de 43 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+ are un volum net total de 300 l, acesta fiind un aparat destul de incapator. IN plus, are si compartimente pentru fucte si legume, dar si pentru sticle. Accesoriile pe care le include sunt suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata.

Volumul net al frigiderului este de 185 l. Rafturile de care dispune acesta sunt in numar de 2, iar cele de pe usi in numar de 8. Sistemul de dezghetare este automat, iar materialul din care sunt realizate acestea este sticla. Aici veti putea depozita destul de multe alimente pentru a le savura impreuna cu cei dragi.

Citeste si despre Bosch KGF39SB45

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+ are un congelator cu un volum de 115 l, acesta fiind unul destul de mare. Compartimentele sale sunt 2, iar capacitatea de inghet este de 15 Kg/24 h. Astfel, veti putea pastra destul de multe alimente fara sa aveti probleme. Referitor la functiile pe care le detine acesta trebuie spus ca sunt: Blocare acces copii, Termostat reglabil, Iluminare cu LED. Acesta mai are si functiile Alarma usa deschisa, ECO, Super Freezing, Functie Vacanta, Dual fresh zone. Acestea functii vor face ca alimentele sa fie unele pastrate in conditii optime, aspect important pentru sanatatea dumnevoastra.

Control electronic cu display LED si control Touch este o functie necesara pentru a va bucura de avantajele pe care le ofera, acesta avand si functia de congelare rapida, utila in cazul in care veti avea nevoie ca alimentele sa fie congelate cat mai repede.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+ este un aparat care merita cumparat. Pretul pe care il are este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply