BEKO RCNA406E30ZXB

Aveti nevoie de o combina frigorifica pentru locuinta dumnevoastra? Avem o sugestie care va va ajuta sa pastrati alimente in siguranta, fiind vorba despre Combina frigorifica BEKO RCNA406E30ZXB.(cea mai buna oferta AICI)

BEKO RCNA406E30ZXB

Despre BEKO RCNA406E30ZXB

Despre acest aparat electrocasnic trebuie spus ca este de culoare argintie. Latimea unui astfel de aparat electrocasnic este de 59.5 cm. Ca inaltime, acesta masoara 203 cm, iar adancimea sa este de 66.5 cm.

BEKO RCNA406E30ZXB
Combina frigorifica BEKO RCNA406E30ZXB, 362 l, 203 cm, A++, Argintiu

Combina frigorifica BEKO RCNA406E30ZXB are un sistem de racire de tip No Frost. Anual, consumul sau de energie este de 282 kwh. La alimentare, tensiunea sa este de 220 V – 240 V. Despre display-ul pe care il detine acesta trebuie spus ca este de tip LCD. In plus, deschiderea pe care o usa acestuia trebuie spus ca se realizeaza spre partea dreapta.

Despre BEKO RCNA406E30ZXB

Combina frigorifica BEKO RCNA406E30ZXB – importanta trasaturilor tehnice

Citeste si despre Indesit LR9 S1Q F X

Clasa energetica A++ pe care o are acesta va conferi un consum de curent electric redus, astfel ca, veti putea sa va bucurati de mai putini bani dati pe facturile care vor veni. Ca nivel de zgomot pe care il are aparatul trebuie spus ca este de 40 dB. Volum de care dispune acest model trebuie mentionat ca este este de 362 l, acesta fiind unul destul de bun.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre nivelul sau de zgomot trebuie mentionat ca este de 40 dB. In plus, despre acest exemplar mai trebuie mentionat faptul ca include si un compartiment legume & fructe. In ceea ce priveste accesoorile pe care le include acest trebuie spus ca sunt suport pentru oua, Suport pentru sticle, tava pentru gheata.

Aceste exemplar are si un frigider cu un volum de 253 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, acestea fiind utile pentru a aseza alimentele. De asemenea, cele de pe usa sunt in numar de 4, aici putand aseza diverse alimente penetru a le avea la indemana. Oua, cascaval, sosuri, orice aveti nevoie pentru a prepara alimentele intr-un mod cat mai rapid. In ceea ce priveste sistemul de dezghetare al frigiderului trebuie spus ca este unul de tip automat. Rafturile pe care le include acesta sunt realizate din sticla securizata. Un material destul de bun.

Citeste si despre Electrolux ENN3153AOW

Un avantaj cu care vine aceasta combina frigorifica este faptul ca are un congelator spatios. Acesta are un volum de 109 l, iar despre compartimentele sale trebuie spus ca sunt in numar de 3. De asemenea, important de spus este si faptul ca aparatul detine 3 compartimente interioare. Despre sistemul de dezghetare pe care il detine congelatorul trebuie spus ca este unul automat. Referitor la capacitatea de inghet a acestuia trebuie mentionat ca este de 6 Kg.

Combina frigorifica BEKO RCNA406E30ZXB prezinta urmatoarele functii importante pentru a pastra alimentele, fiind vorba despre functii precum: Vacanta, Compartiment 0°C, Congelare rapida, Racire rapida, Big Freezer, Cooling Fan. Este important de precizat si faptul ca acest aparat are si o functie importanta de semnalare audio pentru usa deschisa. Tehnologiile pe care le detine acest model sunt: NeoFrost Dual Cooling, No Frost Freezer, EVERFRESH+, care fac din acest model unul demn de a fi achizitionat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica BEKO RCNA406E30ZXB este un produs demn de luat in considerare pentru locuinta dumneavoastra, avand un pret potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply