Whirlpool ART 872/A+NF

Ca latime, acesta aparat masoara 54 cm. Ca adancime, Acest dispozitiv are 54.5 cm. In plus, mai trebuie specificat si faptul ca acesta detine si o inaltime de 177 cm. Cablul pe care il are acesta aparat are o lungime de 200 cm. C greutate, trebuie spus ca acesta cantareste 58 kg. (vezi reducerile de AZI)

Whirlpool ART 872/A+NF

Despre Whirlpool ART 872/A+NF

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF are un sistem de racire modern, de tip No frost. Anual, consumul sau de energie este de 297 kWh. Referitor la clasa climatica de care dispune acest model trebuie spus ca este de tip SN-T.

Whirlpool ART 872/A+NF
Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF, 264 l, Clasa A+, No Frost, 6th Sense, Iluminare LED, H 177 cm

In plus, despre acesta mai trebuie spus si faptul ca are o tensiune la alimentare care este de 220 V – 240 V. Autonomia fara curent a aparatului este de 24 h. Despre usile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se deschid in ambele parti, fiind un mare plus. Despre sistemul de racire al sau trebuie mentionat faptul ca este de tip No Frost. In ceea ce priveste consumul de curent electric pe care il are acest model trebuie spus ca este unul redus intrucat aceasta combina dispune de clasa A+, o clasa care va reduce consumul de curent electric destul de mult.

Despre Whirlpool ART 872/A+NF

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF � volum, clasa de eficienta energetica si alte caracteristici

Citeste si despre Beko HS147520

Ca nivel de zgomot trebuie spus ca acest model va emite 38 dB. In plus, trebuie spus si faptul ca aparatul are un volum net total de 264 l. Acest volum este unul destul de bun, ceea ce face ca aparatul sa fie unul incapator. In privinta compartimentelor speciale pe care le detine aparatul trebuie spus ca include si un compartiment legume & fructe de mare utilitate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF are un frigider al carui volum ajunge la 201 l. Rafturile sale interioare sunt in numar de 4, iar rafturile usilor sunt tot 4. In plus, acesta include si un sistem de deghetare de tip automat.

Despre rafturile pe care le detine acesta trebuie spus ca sunt realizate din sticla. De asemenea, despre acesta mai trebuie spus si faptul ca acest aparat include si un congelator cu un volum de 63 l. In ceea ce priveste compartimentele pe care le are acesta trebuie mentionat faptul ca sunt in numar de 3, iar sistemul de dezghetare al congelatorului este unul de tip automat. Despre capacitatea sa de inghet trebuie mentionat faptul ca este de 6 kg/24 h.

Citeste si despre Samsung BRB269999WW/EF

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF prezinta functia de iluminare cu LED despre care trebuie spus ca are rolul de a va ajuta sa gasiti mai repede alimentele in frigider atunci cand este intuneric, cum ar fi pe timpul noptii.

De asemenea, demna de luat in considerare este si tehnologia Al 6lea Simt. Aceasta este cea care va va garanta garanteaza pastrarea alimentelor la o temperatura cat mai potrivita.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF este un aparat electrocasnic care va fi de mare utilitate pentru locuinta dumneavoastra. Aceasta are un pret potrivit, fiind pe masura caracteristilor pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply