Whirlpool W7 911I OX

Mereu cand mergeti la cumparaturi va e greu sa luati o decizie? Avem o solutie pentru dumneavoastra si va putem recomanda un produs de mare ajutor: Combina frigorifica Whirlpool W7 911I OX(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool W7 911I OX

Despre Whirlpool W7 911I OX

Acest exemplar are o suprafata din inox, iar deschiderea sa se realizeaza spre partea dreapta. Culoarea acestuia este inoxul. Ca latime, acesta masoara 596 cm.

Whirlpool W7 911I OX
Combina frigorifica Whirlpool W7 911I OX, 368 l, Clasa A+, Total No Frost, 6th Sense, Display Electronic Interior, H 201 cm, Inox

Adancimea pe care o detine acesta este de 677 cm. In schimb, inaltimea sa este de 2010 cm. Precizam faptul ca aceasta combina frigorifica are un cablu cu o lungime de 160 cm. Ca greutate, acest aparat cantareste 72 Kg.

Despre Whirlpool W7 911I OX

Combina frigorifica Whirlpool W7 911I OX – despre partea interna

Citeste si despre Daewoo RN-307RDQM

Acest model are un compresor, iar sistemul sau de racire este de tip No Frost. Anual, acesta aparat are un consum de 357 kWh. Despre clasa climatica de care dispune acesta trebuie spus ca este de SN-T. Sistemul de racire pe care il are acesta este de tip No Frost. Despre tensiunea pe care o are acesta este de 220 V – 240 V. Fara autonomie, acesta are o durata de 17 h. Despre incastrarea sa trebuie spus ca este de tip standard.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Whirlpool W7 911I OX prezinta un sistem de racire de tip No Frost pentru congelator. Despre eficienta energetica pe care o are acesta aparat trebuie spus faptul ca are o clasa destul de buna, aceasta fiind de tip A+.

Nivelul de zgomot pe care il are este de 40 Db. In ceea ce priveste volumul net total pe care il are este unul destul de bun, acesta fiind de 368 l. Despre volumul brut total pe care il are trebuie spus ca este de 407 l. Desigur ca, nu ii lipseste nici compartimentul pentru fructe & legume, acestea fiind pastrate aici cat se poate de bine.

Citeste si despre Samsung BRB260176WW/EF

Un aspect important de precizat despre aceasta combina frigorifica este faptul ca acesta detine un frigider cu un volum destul de bun, acesta fiind de 264 l. Rafturile pe care le are frigiderul sunt in numar de 4, pe care veti putea aseza diverse alimente. Mai mult decat atat, un aspect important de stiut este si faptul ca acesta are si 4 rafturi pe usa acestuia. Cat despre sistemul de dezghetare al frigiderului trebuie specificat faptul ca este de tip automat. In plus, mai trebuie spus faptul ca rafturile pe care le tine sunt relizate din sticla.

Si asta nu e tot. Despre aceasta combina frigorifica mai trebuie spus si faptul ca detine si 3 compartimente, utile pentru asezarea alimentelor care vreti sa fie pastrate mai mult timp. Despre capacitate de inghet pe care il are acesta trebuie spus ca este de 3 kg/10 h. O functie necesara pe care acesta aparat o are este cea de Iluminare cu LED. Cat priveste partea de semnalare audio trebuie spus ca prezinta functia de semnalare audio pentru temperatura ridicata, dar si pentru usa deschisa. Tehnologiile pe care le detine acesta sunt 6th Sense, Fresh Box, dar si No Frost. Acestea sunt de mare ajutor pentru ca alimentele sa fie pastrate in siguranta, la temperaturile potrivite, fara sa se formeze gheata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Whirlpool W7 911I OX are un pret bun, merita o astfel de investitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply