Samsung RB41R7837S9/EF

Ai nevoie de o combina frigorifica care sa pastreze alimentele cat mai bine? Avem o sugestie pentru tine care iti va placea prin prisma caracteristicilor pe care le are. Este vorba despre(vezi reducerile de AZI)

Samsung RB41R7837S9/EF

Despre Samsung RB41R7837S9/EF

Un prim detaliu referitor la partea exterioara a aparatului este culoarea sa, despre care trebuie spus ca este argintiul, o culoare care se potriveste destul de bine in orice bucatarie. Din punct de vedere al latimii pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 59.5 cm. In plus, mai trebuie specificat si faptul ca adancimea sa este de 65 cm. Despre inaltimea aparatului este important de spus faptul ca este de 201 cm. Ca greutate, acesta are 75 Kg.

Samsung RB41R7837S9/EF
Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF, 403L, NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 201 cm, Argintiu

Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF are un sistem de racire de tip No Frost, un sistem de racire modern, care are grija de alimentele dumneavoastra. Este important sa stiti si faptul ca acesta are un consum anual de energie de 288 kWh. Are o clasa climatica destul de buna, aceasta fiind SN-N-ST-T. Despre tensiunea la alimentare trebuie spus ca este de 220 V – 240 V. Fara curent, aceasta are o autonomie de 18 h.

Despre Samsung RB41R7837S9/EF

Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF

Citeste si despre Bosch KGV36UW30

Display-ul pe care il detine aceasta combina frigorifica este de tip LCD. De asemenea, despre usile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta in partea dreapta sau stanga. In ceea pce priveste nivelul de zgomot emis de acest aparat trebuie spus ca este de 39 Db. Clasa energetica A++ este cea care o are acesta va face ca aparatul sa aiba un consum de curent electric redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF are un volum net total destul de bun, acesta fiind de 403 l. Despre compartimentele speciale pe care le are acesta trebuie spus ca sunt compartimentul pentru legume & fructe, dar si cel pentru produse lactate. Astfel, acestea vor fi pastrate in conditiile corespunzatoae, fara sa ai batai de cap. Accesoriile incluse sunt: suportul pentru oua, pentru sticle, dar si tava pentru gheata.

In ceea ce priveste frigiderul pe care il are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca are un volum destul de bun, acesta fiind de 276 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, iar cele de pe usi sunt in numar de 6. Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi cat se poate de organizate si vor fi mereu la indemana pentru dumnevoastra. In ceea ce priveste materialul din care sunt realizate acetea trbeuie spus ca este sticla.

Citeste si despre Heinner HF-250A+

Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF are un congelator cu un volum destul de bun, acesta fiind de 130 l. In interiorul sau, acesta are 3 compartimente unde se pot aseza alimentele.

Despre capacitatea sa de inghet trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 15 kg/24 h. Cat priveste functiile modelului trebuie spus ca sunt destul de bune, acestea fiind Iluminare cu LED, Congelare rapida, Racire rapida, Mod vacanta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF este un exemplar care iti ofera numeroase avantaje, astfel ca, daca ai nevoie de un astfel de aparat, acesta este ceea ce iti trebuie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply