Whirlpool W7 931T OX H

Iti doresti o combina frigorifica? Avem pentru tine o sugestie buna, aceasta fiind Combina frigorifica Whirlpool W7 931T OX H.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool W7 931T OX H

Despre Whirlpool W7 931T OX H

Despre display-ul pe care il are aceasta combina trebuie spus ca este unul modern fiind de tip LCD. Culoarea sa este inoxul, o culoare care se va potrivi in orice spatiu. Despre latimea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 59.6 cm. Adancimea aparatului este de 67.7 cm. Ca inaltime, acesta are 201 cm. In plus, include si un cablu cu o lungime de 1.6 cm, fiind destul de mare. Ca greutate, acesta cantareste 92 Kg.

Whirlpool W7 931T OX H
Combina frigorifica Whirlpool W7 931T OX H, 368 l, Clasa A+++, Total No Frost, 6th Sense, Display Exterior, H 201 cm Inox

Combina frigorifica Whirlpool W7 931T OX H este un model modern care detine un sistem de racire modern, acesta fiind de tip No Frost. Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi pastrate in siguranta avand in vedere faptul ca acesta nu va lasa ca gheata sa formeze. Despre consumul de energie pe care il aceasta trebuie spus ca este de 187 kWh. Referitor la clasa climatica pe care o are acest exemplar trebuie spus ca este una moderna, aceasta fiind de tip SN – T. Fara curent, aceasta are o autonomie de 17 h. Acesta are si usi reversibile, astfel incat dumnevoastra sa le puteti muta fie intr- parte, fie in alta.

Despre Whirlpool W7 931T OX H

Despre consum si functii

Citeste si despre Samsung RB31FSRNDSA

Referitor l consumul de curent electric pe care il are aceasta trebuie spus ca nu este unul crescut, intrucat are clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind de tip A+++. Astfel, veti da mai putini bani pe facturile la curentul electrica avand in vedere aceasta clasa de eficienta energetica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Referitor la nivelul de zgomot pe care il emite aceasta trebuie spus ca este de 37 dB. De asemenea, volumul net total al sau este de 368 l, ceea ce inseamna ca veti avea destul de mult spatiu pentru a aseza alimentele. In plus, volumul brut total este de 407 l.

Combina frigorifica Whirlpool W7 931T OX H are un compartiment special pentru a aseza fructele si legumele, acesta fiind unul util. Ca accesorii pe care le include mentionam suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata. De precizat este faptul ca acest exemplar prezinta si un frigider incapator, acesta avand un volum de 264 l. Referitor la numarul rafturilor pe care le are frigiderul trebuie spus ca sunt in numar de 4, acestea fiind importante pentru a aseza alimentele.

Citeste si despre Daewoo FN-102PBQ

Mai mult decata, despre aceasta combina frigorifca trebuie mentionat si faptul ca include 4 rafturi pentru a aseza alimentele pe usi. In plus, sistemul de dezghetare pe care il are este unul de tip automat, iar rafturile acestuia sunt realizate din sticla. Cat priveste congelatorul pe care il are acest aparat trebuie spus ca este unul incapator, volumul sau fiind de 104 l. Cat priveste sistemul de dezghetare pe care il are congelatorul trebuie spus ca este unul automat.

Referitor la capacitatea de inghet pe care o prezinta trebuie spus ca este de 10 Kg/24 h. Functiile sale sunt unele moderne: Picioare ajustabile, Iluminare coloana LED, Alarma temperatura, Alarma usa deschisa, Inghetare rapida, Sistem multiflux de aer, Racire rapida, Temperatura ajustabila, Termometru digital, Protectie urme, Salvare energie. Tehnologiile sunt: 6th Sense si Active 0.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Whirlpool W7 931T OX H este un aparat electrocasnic cu numeroase avantaje. Pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply