Arctic AK60366NF++

Ai nevoie de o combina frigorifica pe care sa te bazezi ca va pastra alimentele in siguranta? Combina frigorifica Arctic AK60366NF++ este acel exemplar. Iti ofera numeroase avantaje, pe care le vei vedea in cele ce urmeaza.(vezi disponibilitatea)

Arctic AK60366NF++

Despre Arctic AK60366NF++

Culoarea carcasei exterioare a acesteia este albul. Latimea sa este de 59.5 cm, iar adancimea are 66.5 cm. Despre inaltimea acestuia trebuie spus ca este de 186 cm. Cat priveste greutatea, trebuie spus ca acesta cantareste 72.5 Kg. In cazul in care veti uita usa deschisa, acest aparat are un sistem de semnalare audio care va va anunta acest lucru.

Arctic AK60366NF++
Combina frigorifica Arctic AK60366NF++, 324 l, Full No Frost, Clasa A++, H 186 cm, Alb

Combina frigorifica Arctic AK60366NF++ este un exemplar care are un compresor si un sistem de racire modern, acesta fiind de tip Full No Frost. Anual, aceasta combina frigorifica are un consum de 270 kWh. La alimentare, aceasta are o tensiune de 230 V. Important de spus este faptul ca aparatul are o atunomie destul de mare fara curent electric, aceasta fiind de 33 h. Avand in vedere faptul ca are usile reversibile putem spune ca este un atu intrucat acestea pot fi mutatate atat in partea dreapta, cat si in stanga.

Despre Arctic AK60366NF++

Combina frigorifica Arctic AK60366NF++ – despre trasaturile sale tehnice

Citeste si despre Beko GNE480E20ZXP

In primul rand, clasa energetica A++ este cea care va va ajuta sa nu aveti un consum crescut de curent electric. Asta pentru ca este o clasa economica, despre care este stiut faptul ca nu va economisi consumul de curent destul de mult, un avantaj pe care nu il vei trece cu vederea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ca nivel de zgomot, trebuie stiut faptul ca acest aparat emite 40 dB. Despre volumul net total pe care il are aceasta trebuie spus ca este de 324 l. Volumul brut total al sau este de 366 l. Pentru a pastra alimentele in siguranta, aceasta are si un compartiment special pentru a pastra fructele si legumele. Ca accesorii, acesta are un suport pentru oua si o tava pentru gheata.

Frigiderul este si el unul incapator avand un volum net de 215 l. Rafturile frigiderului sunt 3, iar cele de pe usi sunt tot in numar de 3. Ca sistem de dezghetare pe care il are acesta trebuie spus ca este unul automat. De asemenea, in dotarea sa include si un ventilator. Despre materialul din care sunt realizate rafturile trebuie spus ca este sticla securizata.

Citeste si despre Beko RCNA406E40XB

Un alt detaliu important este si volumul congelatorului despre care trebuie stiut ca este de 109 l. Despre compartimentele pe care le are acesta trebuie spus ca sunt in numar de 3, iar sistemul sau de dezghetare este automat. De asemenea, capacitatea de inghet pe care o are este de 6 Kg.

Functiile acesteia sunt termostatul ajustabil si Fast Freeze Zone, Iluminare interioara cu LED, XXL Bottle holder, Mix zone. Tehnologiile pe care le detine aparatul sunt Air flow dual tech si un Condensator integrat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Arctic AK60366NF++ este un aparat electrocasnic care se va potrivi de minune acasa, daca ai nevoie de un astfel de aparat care sa iti pastreze alimentele in siguranta. Pretul pe care il are acesta este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply