Beko RCNA400E20ZB

Cand vine vorba de un stil de viata sanatos, omul modern este dispus sa investeasca destul de mult, avand in vedere pericolul aparitiei bacteriilor cauzatoare de boli. Tocmai de aceea, specialistii au precizat faptul ca o atentie deosebita trebuie acordata in urmatoarea perioada dispozitivelor frigorifice in care se intentioneaza sa se investeasca. De ce tocmai acestea? Pentru ca, va vine sa credeti sau nu, frigiderele sau combinele frigorifice sunt unele dintre cele mai murdare dispozitive din locuinta. Ele reprezinta adapost pentru mii de bacterii si microorganisme care se depun direct pe alimentele pe care le consumam. Drept urmare, investirea intr-un dispozitiv inteligent precum combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB (vezi pretul de AZI) este un adevarat must.

Beko RCNA400E20ZB vedere fata

Despre Beko RCNA400E20ZB

Proprietatile tehnice cu care a fost inzestrat acest model Beko RCNA400E20ZB sunt destul de multe. In primul rand, este vorba de functia de ionizare. Aceasta este cea care ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos prin neutralizarea bacteriilor care determina, in acelasi timp, aparitia mirosurilor neplacute in interiorul frigiderului.

Beko RCNA400E20ZB
Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB, 354 l, Clasa A+, H 201, Bej

Insa asta nu este tot. Protectia anti-bacteriana este prezenta si pe usa, locul preferat de depunere al microorganismelor. Tehnologia pe care aceasta combina se bazeaza este de tipul NeoFrost si ajuta la pastrarea proaspata a fructelor si legumelor vreme indelungata. Expertii spun ca timpul de conservare este de pana la trei ori mai mare decat in cazul produselor obisnuite. Acest lucru este posibil prin setarea optima a temperaturii si a umiditatii din interiorul combinei.

Beko RCNA400E20ZB vedere deschis

Functia „Buzzer” este si ea importanta si avertizeaza utilizatorul in cazul in care a uitat usa deschisa a acestui dispozitiv. Clasa de eficienta energetica este un atu pentru acest model, aceasta fiind de tipul A+ si generand un consum cu 24% mai mic decat in cazul dispozitivelor obisnuite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB – aspect

Este o combina frigorifica ce isi surprinde utilizatorii prin aspect. Aceasta are o culoare mai putin intalnita in randul unor astfel de dispozitive: bej. Insa acest lucru poate fi privit ca un avantaj, deoarece este genul de produs care va fi remarcat imediat in bucatariile in care este asezata.

In plus, ea nu este nici dificil de asortat. Iar atunci cand vine vorba de murdaria exterioara, combina Beko RCNA400E20ZB se dovedeste o alegere mai inteleapta decat produsele de culoare alba. Un alt atu al acestei combine frigorifice este dimensiunea potrivita.

Volumul net total al dispozitivului marca Beko este de 354 l, ceea ce il face un produs generos. Frigiderul este dotat cu 3 rafturi, confectionate din sticla securizata, exceptand compartimentul special EverFresh+, cele 4 suporturi de pe usa si suportul pentru oua. Si, apropos de EverFresh+, el este ideal pentru asezarea fructelor, legumelor si verdeturilor pe care utilizatorul doreste sa le pastreze cat mai proaspete. Dimensiunea totala a combinei este de 201 x 59.5 x 65 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Desi, din punct de vedere al dotarilor, nu sunt multe lucruri care se pot reprosa modelului Beko RCNA400E20ZB, atunci cand vine vorba de pret lucrurile stau putin diferit. Pretul este unul destul de mare, comparativ cu modelele obisnuite existente pe piata. Insa, daca gandim rational, celelalte modele nu beneficiaza de dotari la fel de bune ca acesta.

Save

Save

8.5 Total Score
Beko RCNA400E20ZB - O combina frigorifica pe care oricine trebuie sa o detina

Beko RCNA400E20ZB - combina frigorifica cu o capacitate de 354 l, Clasa A+, H 201, culoare bej, dimensiuni 201 x 59.5 x 65 cm, EverFresh+, NeoFrost, afisaj LED.

PROS
  • Compartiment EverFresh+
  • Functie de ionizare
  • Sistem tehnologic NeoFrost
CONS
  • Pret mare
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply