Daewoo FN-146

Daca locuiti singur sau nu aveti prea mult spatiu la dizpozitie, dar va doriti un frigider de calitate, puteti sa va indreptati atentia catre modelul Daewoo FN-146. De asemenea, in cazul in care detineti o pensiune si vreti sa montati un frigider de mici dimensiuni in fiecare camera, acest model poate fi exact ceea ce cautati si de care aveti nevoie. (vezi disponibilitatea)

Daewoo FN-146

Despre Daewoo FN-146

Modelul acesta este unul care merita investitia, chiar daca are dimensiuni mici, deoarece sunt numeroase situatii in care doar un astfel de frigider se potriveste cu spatiul in care urmeaza sa fie amplasat. Cu toate astea, acest aparat frigorific beneficiaza de o compartimentare reusita si este foarte practic.

Daewoo FN-146

Frigider cu o usa Daewoo FN-146, 122 l, Clasa A+, H 85.8 cm, Alb

Marca Daewoo este una foarte cunoscuta si apreciata in randul clientilor din Romania si nu numai, datorita produselor de inalta calitate, care rezista de-a lungul anilor si functioneaza perfect. Tocmai de aceea, modelul Daewoo FN-146 poate constitui o varianta foarte buna, demna de luat in seama.

Despre Daewoo FN-146

Durabilitate si compartimentare foarte eficienta

Citeste si despre Daewoo FN-15A

Acest model are un volum net total de 122 de litri, destinati frigiderului si 6 litri pentru congelator. Frigiderul Daewoo FN-146 dispune de un compartiment special pentru a putea depozita legumele, verdeturile si fructele in cele mai bune conditii. Trebuie sa stiti ca rafturile sunt realizate din metal. Totodata, pe usa puteti gasi 3 rafturi, astfel incat, sa puteti depozita si sticle ori borcane si un suport pentru oua.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Modelul Daewoo FN-146 dispune de functia de reglare temperatura, ceea ce va ofera libertatea de a stabili singuri, in functie de nevoi, care doriti sa fie temperatura din interior.

Fata de alte frigidere, acest model ocupa foarte putin spatiu, datorita dimensiunilor sale de 47.1x48x85.8 cm, iar greutatea de numai 25 de kg va permite sa il mutati cu usurinta, daca situatia o impune. De asemenea, acest model are si un consum redus de energie, fiind implementat un sistem special, corean, care il include in categoria de clasa energetica A+.

Citeste si despre Gorenje ORB152BL

Un alt avantaj pe care il prezinta frigiderul Daewoo FN-146 este reprezentat de faptul ca are usi reversibile, putand opta pentru o deschidere fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga. In plus, nu va trebui sa mai faceti nici o modificare la mobila pe care o aveti deja, datorita acestui avantaj, ceea ce conteaza foarte mult.

Pe partea de design, frigiderul nu iese in evidenta printr-un detaliu anume, fiind unul clasic, alb, cu o singura usa. Alte date tehnice pe care este indicat sa le aflati sunt faptul ca procesul de dezghetare este unul manual, iar iluminarea interioara, una clasica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Optand pentru cumpararea acestui model, puteti avea certitudinea ca ati ales calitatea si durabilitatea. Veti putea utiliza frigiderul multi ani, fara a intampina probleme. De ce sa mai pierdeti timp pretios cautand alte frigidere de mici dimensiuni, cand ati gasit deja unul foarte bun? Cele mai importante functii sunt acoperite de acest model, consumul de energie este foarte mic, iar culoarea sa alba il face usor de incadrat in orice bucatarie sau chiar camera de camin sau de pensiune. Modelul Daewoo FN-146 are un raport excelent pret-calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply