Beko RCSA406K30WR

Sa vorbim putin despre aparatele frigorifice Beko, care, dupa cum stii, se bucura de o reputatie excelenta in aceasta industrie vasta si plina de provocari. Pornind de la acest fapt, revenim cu cateva detalii legate de un produs care noua ne-a captat atentia si ne-a facut sa spunem: da, aceasta este o combina frigorifica ce trebuie recomandarta. Curios despre ce este vorba? Iti spunem imediat: Beko RCSA406K30WR. (vezi disponibilitatea)

Beko RCSA406K30WR

Despre Beko RCSA406K30WR

Beko RCSA406K30WR este genul de combina care vine cu o multi de trasaturi moderne, rareori intalnite in cazul modelelor de acest timp. Printre ele: voice recorderul, o modalitate inteligenta de a comunica usor cu ajutorul acestui dispozitiv. Cu alte cuvinte, display-ul combinei, care este incorporat in usa, permite inregistrarea unor mesaje de 60 de secunde, care apoi pot fi redate.

Beko RCSA406K30WR
Combina frigorifica Beko RCSA406K30WR, 386 l, Clasa A++, Voice Recorder, Kitchen Fit, Everfresh+, H 203 cm, Alb

In materie de design, vorbim despre un produs kitchen fit. Cu alte cuvinte, el este proiectat pentru a se incadra armonis in bucataria locuintelor modern, cautand sa ofere utilizatorului o optimizare deplina a spatiului. Din punct de vedere al inaltimii, vorbim despre 203 cm. Culoarea este si ea usor de asortat, fiind vorba despre alb.

Despre Beko RCSA406K30WR

Combina frigorifica Beko RCSA406K30WR – si Beko face din bucatarie un loc mai bun

Citeste si despre Whirlpool W7 931T OX H

Modelul Beko RCSA406K30WR se prezinta ca unul economic. El face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum redus de energie, dar cu eficienta si performanta la fel de ridicata precum alte combine care consuma mai mult. Ca iti faci o idee, cele mai economice produse frigorifice sunt cele care fac parte din clasa A+++, iar cele mai putin economice, cele din clasa D. Astfel, Produsul nostru este situat in jumatatea pozitiv.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ba mai mult, modelul Beko RCSA406K30WR consuma cu pana la 30% mai putina energie decat produsele din clasa A+.

Un mare plus in legatura cu aceasta combina Beko RCSA406K30WR este cutia de fructe si legume. Aceasta reprezinta un compartiment foarte spatios, care a fost creat special pentru a pastra fructe si legume. Acestea sunt mentinute in cele mai bune conditii.

Citeste si despre Miele KFN 29683 D BRWS

Din punct de vedere al rafturilor, acestea sunt foarte rezistente. Ele sunt capabile sa sustina pana la 25 de kg de alimente. Ba mai mult, printre dotarile speciale ale acestui model se numara si un XXL bottle holder. Ce este acesta? Ei bine, vorbim despre un raft special conceput pentru a sustine sticlele, borcanele sau alte recipiente cu forma cilindrica. Conditia este ca acestea sa aiba dimensiuni medii sau mari.

Si pentru ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, o noua veste buna vine legata de aceasta combina. Aceasta include si tava pentru cuburi de gheata. Astfel, pentru iubitorii de petreceri sau de bauturi reci, o solutie este sa apelarea la aceasta combina. Simplu si rapid, Beko RCSA406K30WR este capabila sa produca singura cantitatea necesara de cuburi de gheata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Luminarea interna a combinei se realizeaza pe baza de LED. Aceasta este solutia optima care nu incarca inutil factura la energie. Si apropo de facturi, vestea buna este ca acest model vine cu un pret excelent si reprezinta o investitie inteligenta pentru intreaga familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply