Indesit CAA55NX

In acest material vorbim putin despre Indesit CAA55NX. Aceasta este o combina frigorifica ce se remarca prin trasaturile bune, incorporate intr-un model dreptunghiular, bine definit. Si haideti sa vedem despre ce trasaturi este vorba mai exact. (vezi disponibilitatea)

Indesit CAA55NX

Despre Indesit CAA55NX

Combina frigorifica Indesit CAA55NX se dovedeste un ajutor de nadejde in ceea ce priveste activitatea in bucatarie. Iar asta se datoreaza faptului ca ea vine cu un volum bun, suficient de incapator pentru o multime de alimente: de la fructe si legume – produse care au nevoie de atentie speciala, pana la sticle sau alte asemenea.

Indesit CAA55NX
Combina frigorifica Indesit CAA55NX, 234 l, Clasa A+, H 174 cm, Inox

Si totul se datoreaza rafturilor rezistente, confectionate din sticla. Acestea sunt capabile sa suporte cateva kilograme bune. In plus, vorbim despre rafturi culisante, ceea ce ofera utilizatorului libertatea de a le distribui dupa bunul plac. De exemplu, exista in cazul combinei Indesit CAA55NX un raft special conceput pentru a putea fi extras pana la o distanta de 12 cm. In plus, spre deosebire de alte modele de combine, in cazul Indesit CAA55NX, rafturile sunt echipate cu sistem de blocare pentru a impiedica varsarea alimentelor. Se poate intampla, ca din neatentie sa tragem prea tare de rafturi, iar ele sa se desprinda.

Despre Indesit CAA55NX

Combina frigorifica Indesit CAA55NX – ce asteptari putem avea de la modelul Indesit

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Si daca tot am vorbit anterior despre rafturi si compartimente, trebuie sa mentionam neaparat si cele doua cutii speciale pentru fructe si legume. Acestea determina un nivel potrivit de umiditate si un loc prielnic pentru ca aceste alimente sa fie pastrare mai multe zile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un alt mare plus legat de aceasta combina frigorifica este faptul ca ea face parte din clasa A+. Este o clasa economica, daca ne raportam la ceea ce promite acest model. Iar performanta ramane ridicata, in ciuda consumului destul de redus de care da dovada acest model.

Printre atuurile demne de mentionat ale acestei combine frigorifice se numara si ventilatorul situat in interiorul combinei frigorifice Indesit CAA55NX. Acesta este cel care distribuie uniform curentii de aer, avand grija sa invaluie alimentele din interior intr-un strat protector.

Citeste si despre Heinner HCNF-H320A+

Si pentru ca tot am mentionat ideea de umiditate, la toate acestea se adauga si tehnologia Direct Cool care garanteaza umiditatea necesara pentru ca alimentele sa nu se altereze, ci sa fie pastrare in conditii optime, vreme indelungata. Tot in cazul combinei frigorifice Indesit CAA55NX, vorbim despre posibilitatea modificarii sistemului de deschidere a usilor. Astfel, acestea fie se deschid spre stanga, fie spre dreapta, in functie de cat spatiu are la dispozitie utilizatorul.

Din punct de vedere al designului, in cazul acestui model, nu avem cum sa nu remarcam superba culoare inox care denota modernitate. Inaltimea acestui model este si ea potrivita si este de 174 cm. Este, asadar, genul de produs care poate fi usor incorporat in bucatariile cu stil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nivelul de zgomot, in schimb, este de 44 dB, ceea ce face ca aceasta combina sa fie suficient de silentioasa. Nu este ea cea mai „tacuta”, dar nici un model de nesuportat. Pretul acestui model de combina este in raport direct cu dotarile de care ea da dovada.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply