Arctic AK60386NFMT++

Racirea alimentelor si pastrarea lor intr-o maniera cat mai sanatoasa reprezinta o preocupare pentru foarte multe persoane, indiferent de natura lor. Iar un rol deosebit de important cand vine vorba de acest lucru il are combina frigorifica. Dintotdeauna combine frigorifice au fost printre cele care au dictat conditiile de pastrare a alimenelor. Iar printre modelele interesante de urmarit se numara si Arctic AK60386NFMT++, o combina pe care o veti cunoaste mai bine cu ajutorul acestei recenzii. (vezi disponibilitatea)

Arctic AK60386NFMT++

Despre Arctic AK60386NFMT++

Modelul Arctic AK60386NFMT++ este genul semi incorporabil, ceea ce inseamna ca ea isi face loc printre mobilierul din bucatarie. In plus, carcasa sa are culoare gri inox si este usor de asortat cu restul elementelor care definesc decorul interior. Dincolo de asta, scopul acestui model este de a eficientiza, pe cat posibil, spatiul din bucatarie.

Arctic AK60386NFMT++
Combina frigorifica Arctic AK60386NFMT++, 386 l, Clasa A++, Full No Frost, Semi Incorporabil, Air Flow Dual Tech, H 203 cm, Metal look

Volumul acestui model este de 386 L, ceea ce o situeaza in clasa combinelor mari, ideale pentru a pastra in bune conditii alimentele unei intregi familii. Inaltimea sa este de 203 cm, fiind una potrivita, daca ne raportam la volum.

Despre Arctic AK60386NFMT++

Combina frigorifica Arctic AK60386NFMT++ – performantele unei combine care raceste bine

Citeste si despre Bosch KSV36BI3P

Un prim aspect legat de performantele combinei frigorifice Arctic AK60386NFMT++ este legat de clasa de eficienta energetica. In cazul sau, vorbim despre A++, ceea ce inseamna un consum potrivit. Nu este cel mai redus consum de pe piata, dar nici printre cele mai mari. Credem ca termenul „potrivit” este justificat in acest caz. Ba mai mult, utilizatorul are posibilitatea de a opri indicatoarele luminoase de pe display, in timp ce restul functiilor sunt in continuare active. Iar in felul acesta se poate bucura de un plus de economisire, fapt care se va cunoaste in plata facturilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un alt element care defineste clar performanta modelului Arctic AK60386NFMT++ este faptul ca vorbim despre o combina Full No Frost. Asadar, ea impiedica formarea stratului de gheata in compartimentele din frigider sau congelator, mentinand in acelasi timp un nivel potrivit de umiditate. Si totul se datoreaza curentilor de aer rece care invaluie alimentele.

De asemenea, utilizatorul trebuie sa tina cont de faptul ca el nu trebuie sa dezghete periodic produsele, ci doar sa le scoata din frigider si sa se bucure de gustul si savoarea lor, dupa ce le-a preparat. Condensatorul acestui model este incastrat, fapt care, inca o data, contribuie la eficientizarea spatiului. Mai precis, acesta este situat in peretii laterali ai combinei Arctic AK60386NFMT++.

Citeste si despre Bosch KGV36UW30

La capitolul atuuri, adaugam si Fast Freeze Zone. Acesta este un compartiment special al congelatorului care permite o racire imediata a alimentelor care au nevoie de temperaturi foarte scazute, asa cum sunt pestele sau carnea. La polul opus, se afla un compartiment spatios pentru legume si fructe, avand rolul de a le mentine proaspete si a de a nu le altera in vreun fel gustul.

Asa cum am precizat anterior, in cazul Arctic AK60386NFMT++, vorbim despre tehnologie de racire pe baza unor curenti care actioneaza in toate directiile. Ei au si rolul de a nu permite imprastierea mirosurilor neplacute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

EcoLed este atributul care determina lumina puternica, in timp ce nivelul de caldura este mentinut low.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply