Heinner HC-V268BKA+

Va aflati in cautarea unei combine frigorifice care sa imbine aspectul placut cu designul atragator si elegant? Atunci sugestia cea mai buna vine de la Heinner, si este reprezentata de modelul heinner HC-V268BKA+. Acest tip de combina este foarte atragator, o dovada a acestui fapt fiind chiar culoarea neagra. Negru este o dovada de eleganta, dar si a faptului ca acest model se asorteaza usor cu celelalte elemente din bucatarie sau din locul in care este asezata. (vezi disponibilitatea)

Heinner HC-V268BKA+

Despre Heinner HC-V268BKA+

Control acestui model se realizeaza usor, insa mecanic. Inaltimea sa este de 170 cm, fiind mai micuta decat alte modele din gama concurenta, insa la fel de incapatoare si eficienta. Din punct de vedere al volumului, vorbim in acest caz despre 268 L. Este adevarat ca sunt mult combine frigorifice care depasesc 300 de L, insa si dimensiunile lor sunt mult mai mari.

Heinner HC-V268BKA+
Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+, 268 l, Clasa A+, Control mecanic, H 170 cm, Negru

Din punct de vedere al eficientei energetice, in cazul Heinner HC-V268BKA+ vorbim despre clasa A+. Nu este cea mai eficienta clasa, daca ne raportam la faptul ca unele modele de combine frigorifice au ajuns deja la clasa A+++. Insa, este printre modelele care nu aduc facturi mari la energie electrica.

Despre Heinner HC-V268BKA+

Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+ – mereu un model de incredere pentru cei care cauta o combina buna

Citeste si despre Heinner HSBS-H430NFX+

Heinner HC-V268BKA+ este genul de produs care vine cu o capacitate convenabila pentru intreaga familie. Asadar, ea oferta spatiu suficient pentru toti membrii unei familii care au alimente de depozitat. Si totul se realizeaza pe cele 3 rafturi de sticla din frigider. Aceasta poate sustine chiar si vasele grele precum oala cu supa sau ciorba.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

La aceste detalii se adauga si faptul ca modelul frigorific este prevazut cu compartimente speciale pentru depozitarea fructelor si legumelor. Acestea asigura prospetime si ajuta la mentinerea acestor alimente sensibile la fel de proaspete ca in prima zi. In plus, vorbim despre cutii pentru legume si fructe spatioase si cu un nivel de umiditate optim.

Iluminarea interna in cazul combinei Heinner HC-V268BKA+ se realizeaza pe baza de LED. Aceasta are rolul de a nu incalzi alimentele, contribuind la in acelasi timp la o vizibilitate perfecta in fiecare colt al combinei. In ceea ce priveste usile acestui model, trebuie precizat ca ele sunt reversibile.

Citeste si despre Whirlpool ART 6502A+

Acest lucru inseamna ca ele pot fi deschise, fie spre stanga, fie spre dreapta, totul depinzand de spatiul pe care utilizatoriul il are la dispozitie.

Capacitatea de inghet la 24 h a acestui model este de 4 kg. Volumul congelatorului este de 84 L, in timp ce al frigiderului este de 184 L. Numarul total de rafturi din frigider este de 7: 3 rafturi obisnuite si 4 rafturi pe usa frigiderului. Acestea pot fi folosite pentru a depozita sticle de dimensiuni diferite sau borcane confectionate din sticla sau alte asemenea materiale.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de combina nu este deloc mare, avand in vedere designul elegant si restul caracteristicilor de care ea dispune. La toate aceste detalii, trebuie precizat insa, faptul ca ea nu dispune de sistem No Frost, fapt care justidfica pretul modest. Drept urmare, investitia este ideala pentru cei cu buget mic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply