Daewoo RN-309RDQW

Daewoo RN-309RDQW este genul de combina frigorifica pe care sa v-o doriti in bucatarie. De ce? Pentru ca incontestabil da dovada de eficienta ridicata, lucru demonstrat de caracteristicile sale inteligente. Iar printre ele mentionam lista de mai jos. Asa ca nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, trebuie doar sa cititi recenzia pe care am pregatit-o pentru dumneavoastra si apoi sa cantariti decizia in ceea ce priveste cumpararea. (vezi disponibilitatea)

Daewoo RN-309RDQW

Despre Daewoo RN-309RDQW

Combina frigorifica Daewoo RN-309RDQW prezinta o incastrare de tip standard. Usile din dotarea sa sunt reversibile, acestea oferind posibilitatea de a schimba directia lor de deschidere. Reprezinta un avantaj intrucat vor face amplasarea mai usoara a aparatului in locul dorit de dumneavoastra. Asa ca in functie de spatiul de care dispuneti, aceasta se poate deschide spre stanga sau spre partea dreapta.

Daewoo RN-309RDQW
Combina frigorifica Daewoo RN-309RDQW, 305 l, Clasa A+, Full No Frost, Iluminare LED, H 187 cm, Alb

Combina frigorifica Daewoo este destul de incapatoare luand in considere volumul sau de 305 l. Acest lucru o face o alegere importanta pentru familii, in special pentru cei care obisnuiesc sa faca provizii de alimente.

Despre Daewoo RN-309RDQW

Daewoo RN-309RDQW � alte caracteristici importante ale acestei combine frigorifice

Citeste si despre Hotpoint ENTM18210VW

Aceasta combina frigorifica dispune de un sistem modern de racire a alimentelor, de tip No Frost, atat pentru partea frigiderului, cat si cea a congelatorului. Acest lucru inseamna ca alimentele din interiorul sau, indiferent de natura lor, sunt pastrate in conditii bune, fara a fi uscate sau fara a se depune deasupra lor un strat de gheata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Caracteristica No Frost este deosebit de importanta pentru cei care obisnuiesc sa faca provizii de carne sau fructe si legume, cu atat mai mult cu cat aceasta influenteaza si mirosurile. Mai precis, No frost nu permite aromelor mancarurilor sa se amestece si nici sa se influenteze reciproc. Asa ca daca ati prajit peste si doriti sa-l depozitati la frigider pentru a fi consumat mai tarziu, nu trebuie sa va faceti griji ca acesta va lasa un miros neplacut in interior sau asupra altor alimente, depozitate si ele in frigider.

Referitor la consumul de curent electric pe care il are acest exemplar trebuie spus ca nu este unul ridicat intrucat face parte din clasa de eficienta energetica de tip A+. Nu este cea mai economica de pe piata, insa face o treaba destul de buna in ceea ce priveste consumul.

Citeste si despre Neff KI5872F30

O alta caracteristica de mentionat despre combina frigorifica Daewoo RN-309RDQW se refera la nivelul de zgomot. Astfel ca, acest model emite un nivel de zgomot de 45 db, o astfel de valoare fiind des intalnita la astfel de aparate electrocasnice. Si nu este un astfel nefiresc si nici deranjant, pentru cei care trebuie sa-si petreaca timpul in aceeasi incapere cu combina frigorifica.

Daewoo RN-309RDQW este genul de produs care isi surprinde placut utilizatorii si cu faptul ca dispune de sistemul Perfct No Frost. Pe langa faptul ca impiedica formarea ghetii in interiorul dispozitivului, acesta vine si cu o distribuire optima a curentilor de aer, astfel incat fiecare aliment sa fie inconjurat de curentii reci.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul stabilit pentru combina Daewoo RN-309RDQW, acesta este unul bun, potrivit dotarilor de care ea da dovada.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply