Whirlpool W9 821C OX

Whirpool este genul de producator cu o reputatie excelenta, care nu isi dezamageste utilizatorii. Chiar si dupa ani, produsele semnate de aceasta companie isi pastreaza performantele si continua sa ofere utilizatorului o experienta excelenta in ceea ce priveste folosirea lor. Iar printre modelele de renume, care nu fac exceptie de la aceasta regula se numara si Whirlpool W9 821C OX. (ACUM la reducere)

Whirlpool W9 821C OX

Despre Whirlpool W9 821C OX

Whirlpool W9 821C OX este genul de combina frigorifica moderna, demne de apreciat pentru caracteristici precum: culoarea usor de asortat reprezentata de gri inox, forma dreptunghiulara, dar cu dimensiuni potrivite si volumul generos de 318 L. Si apropo de dimensiuni, in cazul acestui model vorbim despre o inaltime de 189 cm.

Whirlpool W9 821C OX
Combina frigorifica Whirlpool W9 821C OX, 318 l, Clasa A++, Dual No Frost, 6th Sense, Display Electronic Interior, H 189 cm, Inox

Din punct de vedere al afisajului, va precizam ca acesta este situat in interior si estede tip electronic. Unele persoane considera acest lucru ca fiind un avantaj, in timp ce altele spun ca este un minus deoarece trebuie sa deschid de fiecare data usa frigiderului pentru a-ti putea da seama cum sunt setarile acestuia. Insa, trebuie mentionat ca displayul intern este unul foarte inteligent si vine cu un control deplin al temperaturii. La o simpla apasare de bun el permite utilizatorului sa stabileasca setarile.

Despre Whirlpool W9 821C OX

Combina frigorifica Whirlpool W9 821C OX – un exemplu bun de combina frigorifica, exact asa cum ai nevoie

Citeste si despre Beko BCNA306E3S

Whirlpool W9 821C OX este genul de model care dispune de sistem inteligent de tipul Dual No Frost. Acesta inseamna ca alimentele nu ingheata nici daca sunt asezate in congelator, nici daca se afla in frigider. Ele sunt inconjurate de curenti de aer rece, fapt care le ajuta sa-si pastreze prospetimea si gustul placut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, sistemele No Frost actioneaza independent. Iar performanta despre care va vorbeam se vede si atunci cand vine vorba despre consumul de energie electrica. Astfel, acest model se numara printre cele economice, facand parte din clasa A++.

Combine dispune de sistem Fresh Box, ieal pentru fructe si legume. De fapt, in compartimentele speciale pentru aceste alimente are loc un control deplin al temperaturii si umiditatii, fapt care prelungeste considerabil timpul de pastrare al acestora. Iar daca va doriti sa faceti un test, puteti incepe cu verdeturile.

Citeste si despre Sharp SJXP680GBK

Acordati atentie acestora, din momentul in care le-ati asezat in cutiile speciale din frigider. Veti fi placut surprinsi de rezultate.

Whirlpool W9 821C OX este genul de model care isi demonstreaza inteligenta si prin intermediul sistemului 6th Sense Control. Acesta determina un reglaj dinamic asupra umiditatii si temperaturii si asigura prospetimea alimentelor, impiedicandu-le sa capete un miros neplacut. Si pentru ca vorbim despre o buna pastrare a produselor, Whirlpool isi surprinde placut utilizatorii cu un raft special pentru sticle.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

La toate aceste dotari se adauga si sertarele de tipul Fresh Box 0. Acestea sunt ideale pentru alimente precum carnea si pestele, permitand o temperatura scazuta, pana la 0 grade. Iar pentru cei care se grabesc, vorbim si de optiunea de racire rapida care este prezenta in cazul acestui model si care nu isi dezamageste sub nicio forma utilizatorii. Nu uitam in cazul combinei frigorifice Whirlpool W9 821C OX nici de pretul bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply