Teka RBF 78720 SS

Cineva ne-a spus la un moment dat ca se afla in cautarea unei combine frigorifice. Dar nu una oarecare, ci una moderna, care sa arate bine si sa vina cu o multime de optiuni pentru toti membrii familiei sale. Ce cauta mai exact? Cauta o combina cu spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor, cu design atractiv si cu un sistem care sa nu inghete alimentele. In plus, voia un produs care sa se aseze frumos in noua sa bucatarie moderna. Si atunci i-am recomandat Teka RBF 78720 SS. (ACUM la reducere)

Teka RBF 78720 SS

Despre Teka RBF 78720 SS

Teka RBF 78720 SS este genul de produs care vine cu un sistem special de functionare si anume: Long Life No Frost. Si exact asa cum indica denumirea asta, este unul de durata si nu ingheata alimentele. Daca ati fost posesorul unei combine frigorifice vechi, stiti probabil cat de enervant este sa uiti sa scoti din congelator carnea si legumele, atunci cand iti este foarte foame si vrei sa gatesti.

Teka RBF 78720 SS
Combina frigorifica Teka RBF 78720 SS, 461 l, Clasa A++, LongLife No Frost, Display, IONCLEAN, H 192 cm, Inox

Ba mai mult decat atat, congelatoarele vechi creeaza multe probleme prin straturile mari de gheata care se depun pe absolut toate componentele. Pe cand Tehnologia Long Life No Frost este cea asigura prospetimea de care un utilizator ae nevoie. Ea confera prospetime alimentelor precum fructele si legumele, acestea din urma fiind considerate mai sensibile atunci cand vine vorba despre perioada de pastrare. Insa, datorita circuitelor independente de racire, aerul este trimis in toate partile combinei, fapt care influenteaza nu doar aspectul, ci si gustul si mirosul.

Despre Teka RBF 78720 SS

Combina frigorifica Teka RBF 78720 SS � pentru ca Teka inseamna ceva diferit

Citeste si despre Samsung RB33N340NSA/EF

Teka RBF 78720 SS este genul de combina care pastreaza aroma si mirosul proaspat al fructelor si legumelor. Totul se datoreaza unei dotari speciale reprezentate de compartimentul VitalCare Box, care detine un control deplin al umiditatii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si apropo de combina frigorfica Teka RBF 78720 SS, aceasta vine cu sistem antibacterian care tine la distanta microbii bacteriile si oadata cu acest lucru si mirosurile care s-ar putea dovedi neplacute. Rafturile acestui model sunt realizate din sticla securizata, ceea ce inseamna ca ele pot sustine o greutate destul de ridicata.

Volumul acestei combine este de 461 L, ceea ce o situeaza in categoria celor mari si generoase. Usile sale sunt reversibile, ceea ce confera libertate in pozitionare si integrare.

Citeste si despre Arctic O23++

Clasa de eficienta energetica a acestei combine este A++, ceea ce inseamna un consum destul de redus de energie pentru utilizatori. Este una dintre cele mai economice clase, ceea ce se cunoaste, chiar si atunci cand intra in functiune dotari de racire rapida precum Congelarea sau Racirea rapida.

La toate acestea se adauga si faptul ca modelul Teka vine cu o culoare foarte interesanta si moderna, reprezentata de gri inox. Acesta are sistem de autocuratare si nu permite aparitia amprentelor. Si apropo de aspect, printre dotarile acestui model se numara si un display elegant, care completeaza designul si ofera utilizatorului Teka informatii pretioase cu privire la produsul in care a investit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Teka RBF 78720 SS este ceva mai mare, dar si dotarile sale sunt din categoria premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply