HEINNER HC-M305DGA++

Zilele trecute analizam ofertele online privind combinele frigorifice. Printre ele, am intalnit si modelul HEINNER HC-M305DGA++, un model destul de interesant si atractiv. Asa ca am decis sa prezentam acest produs care a reusit sa ne capteze atentia, pornind de la aspectele care tin de infatisarea sa si terminand cu cele care au legatura cu functionalitatea. Si iata ce am pregatit in acest review. (ACUM la reducere)

HEINNER HC-M305DGA++

Despre HEINNER HC-M305DGA++

Acest model marca Heinner are o capacitate buna de 305 L. Aceasta este suficienta pentru o intreaga familie care are nevoi zilnice, gateste si este interesanta sa-si pastreze alimentele in cele mai bune conditii.

HEINNER HC-M305DGA++
Combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++, 305L , LED, Clasa A++, 188cm , Antracit

Si nu am pomenit nimic de aspectul acestei combine. Ei bine, ea este imbracata in culoarea antracit. Este o nuanta placuta, moderna si in acelasi timp atractiva. Asa ca nu este deloc de mirare faptul ca atunci cand cineva intra in bucatarie va remarca usor tocmai combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++. Si va fi ceva de genul: „Hei, ti-ai luat frigider nou?”. Iar aceasta intrebare va continua sa fie adresata chiar si la 2-3 ani dupa achizitia acestui produs, datorita faptului ca el arata foarte bine. Ba mai mult decat atat, acesta are o suprafata care nu se zgarie usor, chiar si atunci cand decidezi sa atasati magneti sau altele asemenea.

Despre HEINNER HC-M305DGA++

Combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++ – Heinner un produs de incredere

Citeste si despre Whirlpool W7 931T OX H

Prin alegerea unei combine frigorifice precum HEINNER HC-M305DGA++ utilizatorul beneficiaza de un produs economic, situat de specialisti in clasa de eficienta energetica A++. Aceasta determina un consum bun, comparativ cu modelele aflate in clase inferioare, respectiv A+, A, B, C sau chiar D. Consumul anual de energie ajunge la 223 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Termostatul acestui produs este ajustabil si mecanic. Setarea lui se realizeaza destul de simplu, atat pentru congelare, cat si pentru racire.

Combina vine cu trei rafturi de sticla aflate in frigider si 3 sertare in congelator. Aceste compartimente se dovedesc spatioase si comvenabile pentru toate nevoile utilizatorului. Asa ca spatiu nu mai este o problema pentru nimeni.

Citeste si despre Indesit XIT8 T1E X

Lumina din interiorul acestei combine este pe baza de LED. Este noua tehnologie de iluminare, deoarece sustine consumul scazut de energie, fapt care stim ca este o trasatura definitorie pentru un model precum HEINNER HC-M305DGA++. Mai mult decat atat, aceasta asigura vizibilitate in orice colt al dispozitivului frigorific. Asa ca gata cu momentele in care „bajbaiti” dupa produse.

La dotarile speciale ale acestei combine se adauga si faptul ca vine cu un compartiment special pentru fructe si legume. De ce este el atat de special? Ei bine, acest lucru se datoreaza faptului ca el vine cu o temperatura optima si un nivel de umiditate bun, astfel incat sa nu ofileasca alimentele. La toate acestea se adauga si o tava pentru gheata si un suport pentru oua. Desigur, exista si locuri speciale pe usa pentru a depozita corespunzator sticle sau borcanele. Acestea sustin o greutate buna si impiedica produsele sa se rostogoleasca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului frigorific HEINNER HC-M305DGA++ este unul bun. Afirmatia se face raportandu-ne la dotarile acestuia. Usile acestui model sunt reversibile si nu include dozator de apa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply