Heinner HC-M241NFBI+

Intr-o locuinta moderna, sunt foarte multe aspecte de pus la punct. Iar pe masura ce apar si cresc copii, creste direct proportional si numarul cheltuielilor. Si pentru ca stim ca va doriti sa cumparati cat mai multe cu un buget redus, va recomandam o combina frigorifica ce vine cu un pret modest, dar interesant. Este vorba despre Heinner HC-M241NFBI+, o combina despre care sunt multe de povestit. (ACUM la reducere)

Heinner HC-M241NFBI+

Despre Heinner HC-M241NFBI+

Si incepem cu faptul ca ea are culoarea alb. Este o nuanta simpla, clasica, dar care vine cu avantajul ca este usor de asorat. Are display situat in interior, rolul acestuia fiind de a transmite informatii pretioase cu privire la gradele din interiorul combinei. In felul acesta, utilizatorul este cel care detine controlul.

Heinner HC-M241NFBI+
Combina frigorifica Heinner HC-M241NFBI+, 241 l, Clasa A+, No Frost, Display Touch interior, Iluminare LED, H 177 cm, Alb

El va stii exact care este atmosfera interioara si va lua cele mai bune decizii pentru a pastra in cele mai bune conditii alimentele. Dincolo de asta, desi este vorba despre o combina frigorifica destul de modest ca pret, trebuie sa mentionam inca de la inceput faptul ca ea dispune de sistem No Frost. Acesta este de departe cel mai potrivit pentru combine. Iar asta se datoreaza multiplelor avantaje pe care le vom evidentia mai jos.

Despre Heinner HC-M241NFBI+

Combina frigorifica Heinner HC-M241NFBI+ – o combina de incredere

Citeste si despre Whirlpool W5 921C OX H

Sistemul No Frost in cazul combinei frigorifice Heinner HC-M241NFBI+ are si rolul de a nu ingheta alimentele. El doar le raceste si atat. In plus, mentine temperatura constanta, chiar si atunci cand utilizatori deschid foarte des usa combinei. La toate acestea se adauga si controlul umiditatii, un alt aspect garantat de catre un sistem modern si inovativ precum No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar cel mai multi utilizatori au fost de acord cu faptul ca acest sistem este un mare plus deoarece ei nu trebuie sa mai depuna efort suplimentar pentru dezghetarea alimentelor. Clasa de eficienta energetica nu este cea mai buna, insa este si ea destul de avantajoasa. Mai precis, vorbim despre A+, ceea ce reprezinta un avantaj, comparativ cu alte modele de pe piata. De exemplu, exista modele care fac parte inclusiv din clasa D.

Dintre compartimentele speciale, in cazul acestei combine le amintim pe cel pentru legume si fructe, care este ideal pentru acest tip de alimente destul de sensibile. La fel si in cazul verdeturilor, recunoscute si ele pentru caracterul fragil. La toate acestea se adauga si compartimentul special creat pentru a pastra bauturile. Acestea se pot sparge usor, mai ales ca majoritatea sunt confectionate din sticla. Congelatorul, la randul sau, include si tava pentru gheata.

Citeste si despre Beko RCNE560E30ZXB

Iluminarea in cazul acestei combine este pe baza de LED, ceea ce nu incinge alimentele, ci doar ofera suficient de multa lumina pentru ca ele sa fie usor identificate, indiferent de coltisorul in care au fost asezate. In plus, iluminarea pe baza de LED nu consuma mult.

De mentionat este ca usile acestei combine sunt reversibile, iar ele se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Despre pretul acestui model nu mai sunt multe de spus, deoarece el este foarte avantajos si situeaza combina in categoria celor accesibile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply