Heinner HSBS-428NFX+

De ce este un model side by side o alegere moderna si, deopotriva, eficienta? Ei bine, acesta vine cu spatiu suficient pentru a depozita o multime de aplime, de la carne, pana lactate, fructe si legume. In plus, performantele de racire sunt deosebite. De regula, exista niveluri de racire care sunt folosite in functie de tipologia alimentelor. Iar in categoria produselor care ofera astfel de performante se afla si Heinner HSBS-428NFX+. (vezi oferta de AZI)

Heinner HSBS-428NFX+

Despre Heinner HSBS-428NFX+

Heinner HSBS-428NFX+ este genul de produs care vine cu un volum bun de 428 L. Acesta este suficient chiar si pentru alimente cu dimensiuni mai mari, asa cum sunt vasele de mancare.

Heinner HSBS-428NFX+
Side by side Heinner HSBS-428NFX+, 428 l, Clasa A+, No Frost, Display LED interior, H 178 cm, Argintiu

Display-ul sau este unul intuitiv, in timp ce designul ramane modern si atractiv. Carcasa acestui model este una gri – argintiu, avand o inaltime de 178 cm.

Despre Heinner HSBS-428NFX+

Side by side Heinner HSBS-428NFX+ – performanta de racire a alimentelor, direct in bucataria ta

Citeste si despre Arctic AK54240S+

Clasa de eficienta energetica a acestui produs este A+. Nu este el cel mai economic de pe piata, insa este genul de model care necesita o atentie deosebita in ceea ce priveste economisirea, deoarece nu va influenta in mod negativ facturile la curent. Cu toate acestea, este firesc ca un model side by side sa consume mai mult decat un frigider sau o combina obisnuita, deoarece el este mai voluminos si poate pastra o cantitate mai mare de alimente in interiorul sau. In orice caz, putem cataloga consumul modelului Heinner HSBS-428NFX+ ca fiind unul optim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Sistemul acestui model este de tipul Full No Frost. Acesta determina circulatia omogena a aerului rece. Astfel, scopul frigiderului este de a reduce umiditatea si de a nu permite formarea ghetii asupra alimentelor. In plus, acest sistem este cel care prelungeste durata de pastrare a alimentelor ceva mai sensibile, asa cum sunt verdeturile, lactatele, legumele sau fructele.

Si daca tot vorbim despre No Frost, trebuie sa scoatem in evidenta un alt avantaj: faptul ca acest frigider il scuteste pe utilzator de un efort deosebit. El nu trebuie sa mai piarda timp dezghetand alimentele.

Citeste si despre Whirlpool W7 911I OX

Iar pentru cei care se grabesc, exista functia de congelare rapida, extrem de utila vara. Ea isi dovedeste utilitatea in cazul alimentelor proaspete precum pestele sau carnea de pui, care necesita o congelare imediata. O alta functie, aflata la polul opus, dar pe care trebuie neaparat sa o mentionam, este cea numita: Vacanta. Ea este cea care ii ajuta pe utilizatori sa economiseasca energie electrica si sa obtina un consum foarte redus al acestui model. Si poate fi aplicata fix atunci cand utilizatorii sunt plecati in vacanta.

In interiorul acestui model Heinner HSBS-428NFX+ intalnim 4 rafturi confectionate din sticla, dar si un sertar special conceput pentru fructe si legume. Si congerlatorul este deosebit de spatios. Pana la urma, este vorba despre un model Side by Side.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si desi aceste frigidere sunt recunoscute pentru preturile ridicate, putem vorbi in cazul Heinner HSBS-428NFX+ despre o surpriza placuta. El are un pret mai mic decat alte produse de pe piata. Iar acest lucru il face o investitie care necesita o atentie imediata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply