LG GSL961PZUZ

Intentionati sa va cumparati un model Side by Side? Ei bine, inainte de asta, trebuie sa va prezentam cateva aspecte importante despre acest tip de dispozitive, din ce in ce mai frecvente chiar si in casele romanilor. Iar o recomandare buna si un exemplu pe care il vom studia mai atent este LG GSL961PZUZ, un model atractiv si deopotriva eficient. (vezi oferta de AZI)

LG GSL961PZUZ

Despre LG GSL961PZUZ

Producatorul LG este specializat in obtinerea unor astfeld e combine frigorifice. Astfel, a rezultat si modelul LG GSL961PZUZ, cel care reprezinta un produs inteligent si deopotriva suficient de incapator pentru o multime de alimente. Pana la urma, vorbim despre numai putin de 600 L. Este unul dintre cele mai voluminoase modele side by side.

LG GSL961PZUZ
Side by side LG GSL961PZUZ, 600 l, Clasa A++, No Frost, Dispenser apa, Compresor Liniar Inverter, WiFi, Smart Diagnosis, H 179 cm, Argintiu

Acesta este imbracat intr-o carcasa eleganta, de culoare argintie. Este usor de folosit si are un display care comunica istet cu exteriorul, despre ce se intampla in interior.

Despre LG GSL961PZUZ

Side by side LG GSL961PZUZ – cand ai nevoie de un aliat de nadejnde in bucataria ta

Citeste si despre Samsung RB33J3205SA/EF

Ce trebuie sa stii despre acest model de frigider side by side? Ei bine, sa o luam cu inceputul. In primul rand, vorbim despre un model mai economic decat altele de pe piata. Astfel, el este situat in clasa A++. Si desi nu este cea mai economica dintre toate, putem spune ca reprezinta un mare plus pentru cat de voluminoase sunt aceste dispozitive. Drept urmare, investitia nu este una care sa afecteze bugetul de familie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Sistemul de functionare al modelului side by side LG GSL961PZUZ este unul dotat cu sistem No Frost, ceea ce denota modernism, inovatie, progres. Acest sistem are grija de toate tipurile de alimente asezate in interiorul sau, de la fructe si legume, pana la carne si lactate. Si nu le ingheata, ci doar le raceste, scutind de efort utilizatorul.

O dovada a modernitatii nu este doar No Frost, ci si faptul ca acesta nu permite aparitia mirosurilor neplacute sau a bacteriilor care ar putea afecta caracterul sanatos al alimentelor. La toate acestea se adauga si faptul ca utilizatorul se poate conecta la modelul Side by Side cu ajutorul telefonului, prin Wi-Fi.

Citeste si despre LG GBB92MCAXP

Astfel, el poate accesa manualul de instructiuni si poate afla daca ceva nu este in regula cu acest model. Totul se datoreaza unctiei Smart Diagnosis, adica celei care este responsabila cu buna functionare a produsului.

Dintre dotarile acestui produs face parte si dispenserul de apa. Acesta este cel care mentine apa la o temeratura scazuta, astfel incat sa poata fi servita cu placere sau sa fie folosita in prepararea bauturilor fresh. Tot acest frigider este cel care are un aparat de gheata montat pe usa, pentru a nu ocupa foarte mult spatiu in interiorul sau. In plus, acest aparat se dovedeste destul de modest ca dimensiune si el.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Moist Balance Crisper este o alta dotare pe care nu avem cum s-o trecem cu vederea. Ea este folosita pentru a pastra umiditatea ideala in interiorul aparatului, astfel incat alimentele sa nu fie alterate de curentii calzi de aer ce patrund din exterior. Pretul acestui model este usor piperat, dar si dotarile sale duc spre clasa premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply