Heinner HSBS-M510NFDX+

Heinner HSBS-M510NFDX+ este genul de produs care vine cu un volum excelent de 510 l. Acesta este suficient pentru a depozita o multime de alimente: de la fructe, legume, verdeturi si conserve, la mancaruri carora utilizatorul isi doreste sa le mentina prospetimea, la provizii, lactate, sticle si altele asemenea. (vezi oferta de AZI)

Heinner HSBS-M510NFDX+

Despre Heinner HSBS-M510NFDX+

Designul acestui side by side este si el special. Vorbim despre un model cu usi inalte, care se deschide stanga-dreapta si care are in dotare manere serioase. Acesta este imbracat intr-o carcasa eleganta, de culoare neagra, fapt care il face destul de usor de asortat.

Heinner HSBS-M510NFDX+
Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+, 510 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch LED, H 178.8 cm, Antracit

Heinner HSBS-M510NFDX+ este genul de model economic. Nu este cel mai economic, dar este printre cele economice. El vine cu un consum de energie electrica ce il situeaza in clasa A+. Cea mai economica de pana acum este clasa A+++. Insa, chiar si clasa A+ inseamna un consum destul de redus pentru un model cu un volum atat de mare.

Despre Heinner HSBS-M510NFDX+

Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+ – tot ce ti-ai putea dori de la acest model Side by Side primesti

Citeste si despre Whirlpool W9 931D KS

Modelul din imagine este unul de tipul Side by Side. Acest lucru inseamna un sistem No Frost. El determina o circulatie perfecta si deplina a aerului, ajungand in toate compartimentele. Si totul fara a ingheta alimentele, ci doar a le raci. Acelasi lucru este valabil si pentru congelator. Asa ca puteti spune adio bucatilor de carne congelata. Va puteti bucura, in schimb, de mai putina umezelea si de zero mirosuri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Asadar, pe langa economisirea de timp, acest model side by side este cel care duce la eliminarea bacteriilor si a microbilor care in mod normal ar ajunge pe alimente.

Controlul produsului se realizeaza electronic, prin intermediul unui display. Acesta este pe baza de touch si are si LED. Alimentele pot fi usor de gestionat in interiorul frigiderului, ceea ce confera utilizatorului tot confortul de care are nevoie. Si totul se realizeaza printr-o simpla apasare de buton. In plus, lumina LED nu consuma mult si este ideala pentru vizibilitate.

Citeste si despre Candy CCODS 5142WH

La toate acestea, in cazul Heinner HSBS-M510NFDX+ se adauga si o functie de congelare rapida. Aceasta este ideala pentru a raci alimentele, mai ales in cazul celor care nu au timp de pierdut. La polul opus, avem si o functie numita Vacanta. Aceasta determina un consum foarte scazut de energie si se dovedeste utila pentru zilele in care lipsiti mai mult de acasa si nu aveti alimente pe care sa le pastrati pe rafturile frigiderului.

Si apropo de rafturi, in cazul Heinner HSBS-M510NFDX+ vorbim despre 3 rafturi care sunt confectionate din sticla, alaturi de 2 sertare special concepute pentru fructe si legume. Acestea din urma determina un control eficient al umiditatii. Congelatorul, la randul sau, are si el 2 rafturi din sticla si doua sertare. Practic, vorbim despre compartimente suficient de spatioase pentru toate nevoile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model Heinner HSBS-M510NFDX+ nu este foarte mare, comparativ cu alte modele side by side de pe piata, fapt care face din investitie una interesanta si justificata. Noi va recomandam sa o luati in calcul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply