Whirlpool W9 931D KS

Whirlpool W9 931D KS este genul de combina frigorifica ce isi surprinde placut utilizatorii, datorita faptului ca vine cu o multime de atribute interesante, care te fac sa spui „Wow!”. Iar printre acestea se numara cu siguranta designul. (oferta de AZI aici)

Whirlpool W9 931D KS

Despre Whirlpool W9 931D KS

Whirlpool W9 931D KS este genul de combina frigorifica imbracata in carcasa de culoare neagra, fapt care denota eleganta. Acest lucru o face in acelasi timp sa fie o combina atipica, usor de remarcat si tocmai buna de integrat intr-o bucatarie nonconformista.

Whirlpool W9 931D KS
Combina frigorifica Whirlpool W9 931D KS, 348 l, Clasa A+++, Dual No Frost, 6th Sense, Display Electronic Exterior, H 201 cm, Negru

Volumul acesteia este de 348 L, ceea ce inseamna un volum bun pentru o combina asa de speciala. La toate acestea se adauga o inaltime buna de 201 cm. Insa, ceea ce reuseste sa scoata modelul din anonimat este culoarea speciala. Vorbim despre o combina imbracata in carcasa neagra, eleganta si sofisticata. Aceasta va schimba complet decorul unei bucatarii si va starni admiratia celor care intra in bucatarie.

Despre Whirlpool W9 931D KS

Combina frigorifica Whirlpool W9 931D KS – un model cu adevarat surprinzator

Citeste si despre Daewoo RN-308RDQM

Whirlpool W9 931D KS este genul de combina frigorifica ce vine cu o clasa de eficienta energetica buna. Ea reprezinta un produs situat in clasa A+++, fiind printre cele care determina cel mai mic consum pe piata. Si performanta in cazul Whirlpool W9 931D KS ramane una impresionanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

La toate acestea se adauga si un sistem de functionare excelent. El nu este doar No Frost, ci este Dual No Frost. Practic, este vorba pentru faptul ca unul dintre sisteme functioneaza in frigider, in timp ce altul se ocupa de congelator.

Amintim si faptul ca acest model nu amesteca mirosurile. Este vorba despre o combina special creata pentru a pastrata vreme mai indelungata alimentele. Si apropo de acest lucru: trebuie sa mentionam Fresh Box. Acesta este sertarul special care vine cu loc pentru depozitarea legumelor si fructelor. Sertarul are un control bun pentru temperatura si umiditate, astfel incat aceste alimente delicate sa fie savurate vreme mai indelugata. Este, totodata, o modalitate a combinei Whirlpool W9 931D KS de a combate risipa.

Citeste si despre Hansa FK313.3T

Tehnologia Al Sasea Simt este integrata in intreg procesul de functionare al combinei. Si nu doar ca este integrata, ci functioneaza si bine. Ea are grija ca toti curentii de aer sa fie bine distribuiti, iar acestia sa nu influenteze negativ temperatura din interiorul combinei.

Displayul acestui model este de tipul Dotyk Touch. Este un display tactil care determina un dublu control al temperaturii. Dincolo de Fresh Box-ul pentru fructe si legume, exista si un Fresh Box pentru carne si peste. Rafturile si sertarele acestui model au un finisaj aparte, cu profil metalic. La randul lor, contribuie la elefanta amintita anterior. In ceea ce priveste sticlele, exista un raft special optimizat pentru asezarea acestora. Ele nu se rostogolesc si nu se sparg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceasta combina este cu siguranta una care merita banii, din toate punctele de vedere. Este eleganta, are un design placut, dar si eficienta sporita. Pretul poate parea, initial, usor mai piperat. Insa, investititia este garantata. Numai daca ne gandim la sistemul Dual No Frost ne dam seama de acest lucru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply