Whirlpool W5 811E OX H

Racirea alimentelor, buna lor pastrarea, distribuirea corespunzatoare – toate acestea reprezinta aspecte importante pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos. Iar un stil de viata sanatos este bazat intotdeauna pe mancare bine gatita, din ingrediente proaspete, sanatoase si bine pastratate. Iar in cazul in care aveti nevoie de un dispozitiv bun, care sa se ocupe de pastrarea excelenta a alimentelor, va recomandam o combina care da dovada de Al Saselea simt. Asadar, vorbim despre un produs modern, capabil sa aiba grija de orice fel de alimente. Iar in cazul in care sunteti nerabdatori, va spunem ca este vorba despre modelul Whirlpool W5 811E OX H. (oferta de AZI aici)

Whirlpool W5 811E OX H

Despre Whirlpool W5 811E OX H

Combine frigorifica Whirlpool W5 811E OX H este genul de produs imbracat in carcasa gri. Aceasta are o forma paralelipipedica si un volum bun care o ajuta sa se remarca usor. Mai precis, la dispozitia utilizatorilor sunt pusi nu mai putin de 339 L.

Whirlpool W5 811E OX H
Combina frigorifica Whirlpool W5 811E OX H, 339 l, Clasa A+, 6th Sense, H 189 cm, Inox

In ceea ce priveste caracteristicile, putem spune ca printre cele mai importante se numara tehnologia Al Saselea Simt, cea pe care urmeaza si noi sa o prezentam mai detaliat in acest material.

Despre Whirlpool W5 811E OX H

Combina frigorifica Whirlpool W5 811E OX H – Acel moment cand aduci al tehnologia Al Saselea Simt la tine in bucatarie

Citeste si despre Zanussi ZRB33103WA

Daca tot am vorbit anterior despre aspectul acestei combine frigorifice, nu putem sa nu mentionam si display-ul. Acesta este intern si determina un control usor al temperaturii si umiditatii. Aceste doua atribute sunt deosebit de importante si influenteaza in mare masura modul in care sunt pastrate alimente perisabile precum fructele sau legumele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acestea din urma sunt dovada cea mai clara cand o ciombina functioneaza in parametri optimi sau nu. Iar in cazul acestui model, lucrurile merg intr-o directie favorabila.

Din punct de vedere al economisirii, am putea spune ca acest produs mai are un pic de lucrat. Combina face parte din clasa A+. Insa, dispozitivele concurente de pe piata se incadreaza deja in clasa A++ sau chiar A+++, aduca economisiri suplimentare. Insa, chiar si asa, nu trebuie sa va faceti griji ca acest model va va ruina. In orice caz, si in cazul modelului Whirlpool W5 811E OX H putem vorbi despre performanta la un consum rezonabil.

Citeste si despre Electrolux EN3790MKX

In ceea ce priveste tehnologia Al Saselea Simt, putem pune pe scurt ca un astfel de model de combina frigorifica pur si simplu „simte” alimente. Whirlpool W5 811E OX H isi da seama cand este nevoie de o racire mai intensa sau de una mai usoara.

Ba mai mult, exista chiar o optiune numita Less Fross. Aceasta este ideala pentru alimentele sensibile, cum ar fi pestele sau verdeturile. Probabil, ati observat cat de repede se poate usca patrunjelul sau mararul. Insa, cu ajutorul acestui dispozitiv va exista un control mai bun al temperaturii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, vorbim despre un pret decent, bine stabilit, astfel incat sa corespunda mai multor tipuri de buzunare. La toate acestea se adauga si faptul ca modelul nu ocupa mult spatiu, insa ofera un volum generos. Acestea fiind zise, asteptam sa ne spuneti si parerea voastra despre combina Whirlpool W5 811E OX H.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply