Hotpoint XH9 T3U X

Bunastarea si confortul unei familii sunt o prioritate pentru orice membru care isi doreste sa aiba grija de ai sai. Iar pentru a aduce confortul in bucatarie, este nevoie de o combina frigorifica inteligenta, capabila de a proteja alimentele si de a le pastra in cele mai bune conditii, astfel incat sa poata fi consumate in siguranta de toti membrii. Iar printre dispozitivele capabile de a face acest lucru se numara combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X, un model cu o reputatie buna. (oferta de AZI aici)

Hotpoint XH9 T3U X

Despre Hotpoint XH9 T3U X

Ce are atat de special aceasta combina frigorifica? Ei bine, ea vine cu un design modern, fiind usor de folosit. Dincolo de asta, modelul este apreciat pentru faptul ca el comunica intuitiv cu utilizatorii, ajutandu-i sa isi dea seama cum poate fi pastrata in cele mai bune conditii. Si astfel, va prezentam un model care trece cu usurinta testul timpului.

Hotpoint XH9 T3U X
Combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X, 368 l, Clasa A+++, Full No Frost, H 201 cm, Inox

Din punct de vedere al volumului, vorbim in acest caz despre o capacitate de 368 L, ceea ce o face suficient de incapatoare pentru multe alimente. Si daca tot vorbim despre acest model, trebuie sa mentionam faptul ca are o inaltime buna de 201 cm. Culoarea este cea definitorie pentru modernism, respectiv gri inox.

Despre Hotpoint XH9 T3U X

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X – dintre toate combinele frigorifice, un model ideal pentru familii

Citeste si despre Indesit OS 1A 200 H

Hotpoint XH9 T3U X este genul de combina care vine cu o foarte buna clasa de eficienta energetica. Mai precis, ea face parte din A+++, fiind printre cele mai economice de pe piata. Consumul anual de energie este impresionat si este de doar 186 kWh. Intregul proces se realizeaza cu ajutorul unui singur compresor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar atunci cand vine vorba de economsire, modelul Hotpoint XH9 T3U X are un as in maneca. Ea este de tipul Full No Frost, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica, dar si alte atribute demne de mentionat. Ideea este in felul urmator, intregul sistem No Frost lucreaza impreuna cu toate atributele sale pentru a raci bine alimentele. Si nu doar a le raci, ci si pentru a le prelungi perioada de pastrare.

Vorbim in acest caz despre o combina care tine alimentele proaspete, in special atunci cand vine vorba despre fructe, legume, verdeturi, lactate sau carne. Si daca vreti sa stiti exact despre ce este vorba, va spunem ca este vorba de o perioada de pana la doua saptamani.

Citeste si despre Whirlpool WTNF 92O MX H

Apropo de acest lucru, exista in cadrul combinei un sertar special care tocmai asta face: raceste alimentele precum fructele si legumele. Exista, intr-adevar si un compartiment special pentru oua, in timp ce locul sticlelor este undeva pe usa.

Pentru modelul de combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X, dezghetarea alimentelor este un aspect ce tine de domeniul trecutului. Ea se ocupa singura de acest lucru si nu are nevoie de interventia umana. Astfel, vorbim despre o importanta economisire de timp – o resursa atat de importanta si a carei valori tindem adesea sa o ignoram.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul pe care il are modelul Hotpoint XH9 T3U X este in raport cu toate dotarile de care da dovada.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply