Beko RCNE560I30DXB

Unul dintre liderii industriei combinelor frigorifice, nu doar in Romania, ci in lume, Beko, este de departe o alegere excelenta pentru toti cei care cauta dispozitive inteligente, dar in acelasi timp si destul de economice. Pornind de la cele doua atribute: economisire si inteligenta, a rezultat combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB, un model care intruneste toate atributele unui produs eficient. (oferta de AZI aici)

Beko RCNE560I30DXB

Despre Beko RCNE560I30DXB

Iar daca nu ne credeti pe cuvant, o sa va convingeti din recenzia pe care v-o pregatim in randurile care urmeaza. Designul acestui model este de tipul kitchen fit. Acest lucru inseamna ca ea se poate integra usor in orice bucatarie, chiar daca disemsiunile ei nu sunt foarte generoase.

Beko RCNE560I30DXB
Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB, 497 l, Clasa A++, NoFrost Dual Cooling, Compartiment 0°C, Kitchen FIT, H 192 cm, Argintiu

Beko RCNE560I30DXB este genul de model care vine cu un design interesant. Ea este imbracata intr-o cascasa argintie, simpla, fapt care denota minimalism, dar in acelasi timp si o carcasa premium. La toate acestea, se adauga un volum foarte amre, fapt care situeaza modelul Beko in categoria combinelor ideale pentru familii. Mai precis, este vorba despre 497 L.

Despre Beko RCNE560I30DXB

Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB – o adevarat combina frigorifica

Citeste si despre Hotpoint BCB 7525 AA

Beko RCNE560I30DXB este genul de produs care face parte si dintr-o clasa de eficienta energetica foarte buna. Mai precis, este vorba despre A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de functionare al acestei combine frigorifice este de departe cel mai important. Acesta este tipul No Frost Dual Cooling. Ce inseamna mai exact? In primul rand, in cazul acestui model de combina frigorifica sistemul se reflecta in clasa energetica. Si asa cum ati vazut anterior, aceasta este de tipul A++. Combina nu este cea mai economica de pe piata, insa este cu siguranta printre cele mai economice modele existente.

Dincolo de asta, vorbim despre curenti de aer bine orientati si distribuiti. Ei actioneaza atat in frigider, cat si in congelator. Practic, alimentele sunt invaluite in acesti cureti, fapt care le asigura o racire perfecta. Racirea se cunoaste si in model de pastrare. Sistemul mentionat impiedica formarea de condens, fapt care determina o temperatura constanta.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Utilizatorii acestei combine nu trebuie sa-si faca griji in legatura cu un aspect important: apa care s-ar putea acumula in frigider si nici dezghetare congelatorului. Ambele probleme frecvente sunt controlate de catre combina care da dovada de inteligenta. Ba mai mult, in cazul acestui produs vorbim despre un compartimest special, numit compartimentul 0. Acesta este adesea folosit pentru produsele proaspete.

Numarul de grade din interiorul combinei sunt potrivite, astfel incat aceasta sa nu fie influentata nici de faptul ca usa sa se deschide destul de des. Dincolo de asta, trebuie precizat faptul ca modelul Beko RCNE560I30DXB nu amesteca mirosurile. Acestea sunt separate si nu ajung sa influenteze in mod negativ. Cu alte cuvinte, carnea asezata in frigider nu va mirosi a branza si nici vice-versa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si pentru ca o ingrijorare destul de mare pentru acest model o reprezinta pretul, putem spune ca Beko RCNE560I30DXB este genul de produs care nu si-a propus sa saraceasca bugetul unei familii. Producatorii cunosc nivelul financiar al unei tari in curs de dezvoltare, precum Romania, si impreuna cu distribuitori au facut din acest produs unul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply