Arctic AK54270P+

Sa gasesti combina frigorifica potrivita poate fi o provocare. Cu atat mai mult cu cat iti doresti un produs care sa nu gestioneze costuri mari la factura de energie electrica, sa fie incapator si in acelasi timp sa aiba un pret rezonabil. Cu toate astea, vestile bune circula repede. Si nu doar de Black Friday. Astfel, am aflat despre o combina frigorifica inteligenta, dar in acelasi timp modesta din punct de vedere al consumului. Curios despre ce este vorba? Ei bine, modelul Arctic AK54270P+ este solutia de care noi credeam ai putea avaea nevoie. (oferta de AZI aici)

Arctic AK54270P+

Despre Arctic AK54270P+

Arctic AK54270P+ este genul de combina frigorifica ideala pentru bucatarii mici si medii. Volumul sau este generos, dar nu foarte mare, ceea ce o situeaza in categoria optiunilor bune pentru persoanele care locuiesc singure, dar si pentru cele care fac parte din familii mici si medii.

Arctic AK54270P+
Combina frigorifica Arctic AK54270P+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Alb

Culoarea combinei Arctic AK54270P+ este alba, iar dimensiunile de 170.7 cm inaltime cu 60 adancime si 54 cm latime o fac sa fie usor de plasat in orice colt al bucatariei sau pe hol. Nici greutatea de 52 kg nu este foarte mare, fiind usor de manavrat dar si destul de stabila.

Despre Arctic AK54270P+

Combina frigorifica Arctic AK54270P+ – modelul tau de combina Artic

Citeste si despre LG GSX961NEAZ

Eficienta energetica este intotdeauna o preocupare pentru cei care intentioneaza sa-si cumpere un produs precum o combina frigorifica. Si este firesc sa fie asa, avand in vedere faptul ca aceasta este mereu tinuta in priza. Sunt putine cazurile in care ea este deconectata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Astfel, din punct de vedere al acestui aspect, combina Arctic AK54270P+ este sta binisor la acest capitol. Nu putem spune bine si nici foarte bine deoarece ea face parte din clasa A+. Tinand cont de faptul ca exista modele care fac parte din clasa A++ sau A+++, este de inteles de ce spunem ca lucrurile nu sunt tocmai roz. Insa, analizand consumul produsului, ne dam seama ca nu sunt nici negre.

Mai precis, in fiecare an, este vorba despre 257 kwh. O combina mai economica are sub 200 de Kwh. Din punct de vedere al altor atribute, trebuie sa mentionam urmatoarele. Sistemul de dezghetare este manual. Daca ar fi fost vorba despre o combina dotata cu No Frost, aceasta ar fi automat. Numarul de rafturi in frigider, in schimb, este bun. Este vorba de 3 astfel de rafturi incapatoare.

Citeste si despre Electrolux EN3853MOX

Rafturile acestui model sunt de tipul safety glass. Ele sunt rezistente si vin cu o rezistenta ridicata. Acest lucru previne accidentele si sunt capabile sa sustina pana la 25 de kg. Usile acestui model sunt reversibile. Ele se pot mota cu deschidere spre stanga sau dreapta, in functie de spatiul pe care utilizatorul il are la dispozitie. Asadar, combina este una versatila.

La toate acestea, se adauga si faptul ca modelul Arctic AK54270P+ are un sertar special creat pentru fructe si legume. El poarta denumirea de Garden Fresh si tocmai asta face: pastreaza fresh alimentele vreme mai indelungata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Termostatul acestui model este ajustabil si usor de folosit. El a fost creat special pentru a fi reglat rapid. In plus, temperatura este intotdeauna conditionata de nevoile utilizatorului. La toate acestea se adauga si faptul ca exista un compartiment special in interiorul modelului Arctic AK54270P+ pentru sticle. Asa ca indiferent daca este vorba de apa, vin sau lapte, este loc suficient pentru a le depozita in conditii de siguranta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply