Whirlpool W7 921O OX

Sunt doua categorii de oameni: pe de-o parte cei care isi doresc sa depoziteze bine alimentele, iar pe de alta parte cei care fac acest lucru total la intamplare. Din prima categorie, fac parte cei care isi dedica timpul cautarii celor mai bune experiente oferite de catre combinele frigorifice, astfel incat orice produs, indiferent ca este vorba de fructe, legume, lactate sau carne, sa poata fi pastrate vreme indelungata, fara a le fi alterate proprietatile. Iar un astfel de model este Whirlpool W7 921O OX, o combina care pe noi ne-a impresionat placut. (oferta de AZI aici)

Whirlpool W7 921O OX

Despre Whirlpool W7 921O OX

Whirlpool W7 921O OX este genul de produs cu design modern, dar si cu spatiu suficient pentru depozitare. Ea are rafturi generoase, atat in congelator, cat si in frigider. In plus, ea este usor de folosit si prezinta stabilitate.

Whirlpool W7 921O OX
Combina frigorifica Whirlpool W7 921O OX, 368 l, Clasa A++, Total No Frost, 6th Sense, Display Electronic Exterior, H 201 cm, Inox

Culoarea acestui model este gri, fiind genul de produs care se remarca prin modernitate. Dimensiunile sunt bune, iar combina are loc chiar si in acele bucatarii care nu se dovedesc foarte generoase din punct de vedere al spatiului.

Despre Whirlpool W7 921O OX

Combina frigorifica Whirlpool W7 921O OX � atunci cand vrei sa tii pasul cu tehnologia moderna

Citeste si despre Heinner HC-H29XA+

Whirlpool W7 921O OX este genul de combina frigorifica ce face parte din clasa A++. Acest lucru nu reprezinta o dotare oarecare, deoarece combina vine cu un consum redus de energie, reusit sa ofere performante ridicate celor care o folosesc. Ba mai mult, performanta este aceeasi ca in cazul celor care fac parte din clasa A, doar ca acestea din urma consuma mai mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dintre toate dotarile, una aparte este Total No Frost. Aceasta din urma protejeaza alimentele si face ca acestea sa nu necesite dezghetare. Ba mai mult, prin tehnologia moderna si performanta numita 6th Sense Control are loc un control precis al temperaturii din interior, astfel incat alimentele sa poata fi pastrate vreme mai indelungata. Sistemul Total No Frost este totodata responsabil cu reducerea consumului de energie electrica, astfel incat utilizatorul sa nu aiba parte de facturi foarte ridicate.

Combina are si un volum generos, fiind genul de model care pune la dispozitia utilizatorului nu mai putin de 368 L. Dincolo de asta, are are un display extern de tipul Clever Out. Acesta permite un control deplin al temperaturii.

Citeste si despre Bosch KGV36VW32

Dintre compartimentele speciale ale acestei combine frigorifice amintim Fresh Box +. Acesta determina conditii speciale pentru a depozita atat fructe, cat si legume. Aceste alimente considerate delicate beneficiaza aici de temperaturi speciale, dar si de o umiditate optima.

La toate acestea se adauga si Fresh Box 0, o dotare aparte a modelului Whirlpool W7 921O OX care se dovedeste excelenta pentru peste si carne. Tava pentru gheata este usor accesibila si ea si se dovedeste o optiune excelenta pentru bauturile reci si pline de savoare, servite mai ales in timpul anotimpului fierbinte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu uitam in cazul combinei Whirlpool W7 921O OX nici de LED-uri. Acestea determina o iluminare buna in interior, astfel incat alimentele sa poata fi gasite oricand, cu usurinta. Pretul nu este mare, avand in vedere cat de performanta se dovedeste aceasta combina speciala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply