Samsung RB37J546MSA/EF

De ce ar avea nevoie o locuinta moderna de o combina la fel de moderna? Este foarte simplu: mai mult loc pentru depozitarea alimentelor, astfel incat sa fie incurajat consumul de mancare gatita si mesele imbelsugata, in familie. Iar un model care ofera cu siguranta spatiu pentru intreaga familie si este in acelasi timp si destul de generoasa din punct de vedere tehnologic este Samsung RB37J546MSA/EF, o combina frigorifica inteligenta si economica. (Doar acum la reducere)

Samsung RB37J546MSA/EF

Despre Samsung RB37J546MSA/EF

Metal Graphite este culoarea acestei combine – fiind vorba despre o nuanta de gri moderna. Aceasta este, totodata, o nuanta care denota minimalism, fiind vorba de o combina imbracata intr-o carcasa foarte simpla.

Samsung RB37J546MSA/EF
Combina frigorifica Samsung RB37J546MSA/EF, 353 l, Clasa A+++, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Metal Graphite

Din punct de vedere al volumului, vorbim despre 353 L pe care Samsung RB37J546MSA/EF ii pune la dispozitia utilizatorului. Acest lucru este un indiciu clar pentru faptul ca modelul nu este unul de mici dimensiuni, ci este cu siguranta o combina mare si incapatoare. Insa, daca privim atent designul, il putem cataloga ca fiind suplu.

Despre Samsung RB37J546MSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB37J546MSA/EF – tehnologia Samsung la tine in bucatarie

Citeste si despre Arctic AK54240+

Nu poate fi contestat sub nicio forma caracterul economic al acestui model, datorita faptului ca el face parte din clasa A+++. Acest lucru inseamna cel mai redus consum de pe piata, in momentul de fata, lucru care se va cunoaste imediat in buzunarul utilizatorului. Eficienta nu este sub nicio forma afectata de clasa energetica. Ba dimpotrivita, combina reprezinta un mare plus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, sistemul de racire al acestui model este cel putin impresionat. Dragi utilizatori, vorbim despre o combina Full No Frost, dotata cu All Around Cooling. Acest lucru inseamna ca sunt curenti de aer care acopera orice coltisor al acesteia. Este vorba, asadar, de un sistem de racire perfect si uniform, care nu permite nici mirosurilor sa se amestece. Asa ca puteti depozita, fara griji, carne si prajituri in interiorul generos al combinei Samsung RB37J546MSA/EF.

Dincolo de asta, acesti curenti de aer despre care va vorbeam mai sus, nu doar invaluie perfect alimentele, ci au grija si de condens. Ele nu permit formarea de umezeala, astfel incat alimentele, mai ales cele perisabile precum fructele, legumele si verdeturile sa nu se vestejeasca, ci sa fie pastrate in cele mai bune conditii.

Citeste si despre Whirlpool B TNF 5322 OX

Si nu am terminat cu capitolul design. Dintre dotari face parte si un display care afiseaza toate informatiile de care are nevoie utilizatorul. Sertarele combinei sunt la randul lor foarte bine gandite. Ele confera spatiu suficient pentru alimente inalte, dar si pentru cele care sunt mai dificile si care au nevoie de o atentie suplimentara. Un astfel de exemplu este spatiul de pe usa unde incap pana la 5 sticle sau borcane. Totodata, usa prezinta si loc pentru alte alimente precum conservele, fiind bine optimizata.

Modelul de combina prezentat este ideal pentru a depozita carne si peste. El dispune de o zona speciala pentru acest lucru, numita Zona Fresh. Aceasta nu influenteaza sub nicio forma nici aspectul sanatos al alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este bun, desi este vorba despre un model care se bucura de o reputatie excelenta si care vine cu dotari smart.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply