Candy CM 3352 W

Daca vrei sa indulcesti considerabil lucrurile in casa ta, atunci ai nevoie de o combina precum Candy CM 3352 W. Acesta este genul de model care vine cu o multime de alimente menite sa satisfata doua tipuri de utilizatori: pe de-o parte, cei care cauta sa raceasca bine produsele, iar pe de alta parte cei care isi doresc in acelasi timp sa le pastreze prospetimea. Si nu conteaza despre ce fel de alimente este vorba, un produs precum Candy isi va face intotdeauna treaba bine. (Doar acum la reducere)

Candy CM 3352 W

Despre Candy CM 3352 W

Dincolo de asta, combina vine cu un design practic si, in acelasi timp, incapator. Ea are un volum de 252 L, ceea ce o face ideala pentru familiile cu doi, trei sau chiar patru membri. Dincolo de asta, aceasta este genul de combina care vine cu rafturi suficient de rezistente, astfel incat sa se dovedeasca suficient de incapatoare pentru o multime de alimente.

Candy CM 3352 W
Combina frigorifica Candy CM 3352 W, 252 l, Iluminare LED, Clasa A+, H 181 cm, Alb

Acest produs este unul care se bucura de un istoric indelunga. Prima masina de spalat face parte din gama Candy. Ea a fost lansata undeva in jurul anilor 50 si s-a dovedit un produs modern foarte eficient si productiv.

Despre Candy CM 3352 W

Combina frigorifica Candy CM 3352 W – un model frigorific ideal intr-o bucatarie moderna

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Candy CM 3352 W este genul de produs care vine cu un compartiment special pentru legume si fructe. Acesta determina doua atribute importante pentru a proteja aceste alimente: temeperatura si umiditate. Ambele sunt stabilite la un nivel optim. Dincolo de compartimenteul special pentru fructe si legume exista si unul special pentru oua.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa de eficienta energetica a acestui model este A+, ceea ce inseamna garantia unei economisiri bune. Cu toate astea, sunt combine frigorifice care vin cu o clasa mai economica de atat: A++ sau chiar A+++.

Si daca tot vorbeam despre generozitatea produsului, trebuie sa mentionam ca acest model are compatimente bine gandite, astfel incat alimentele sa poata fi separate pe categorii.

Citeste si despre Heinner HSBS-520NFX+

Tot in cazul acestei combine marca Candy CM 3352 W vorbim despre o iluminare pe baza de LED care are rolul de a nu incalzi alimentele. Aceasta ajuta utilizatorul sa se orienteze in interiorul combinei si sa-si gaseasca usor produsele de care are nevoie. In ceea ce priveste spatiile de depozitare, aceasta combina are locuri special destinate fructelor si legumelor, oualor si altor asemenea alimente care au nevoie de atentie speciala. Carnea si pestele isi gasesc usor locul in congelator, unde pot fi usor accesate.

Din punct de vedere al rafturilor, acestea sunt confectionate dintr-o sticla rezistenta, ce este capabila sa mentina pana la 20 de kg. Capacitatea de inghet a acestui model in materie de congelator este de 3 kg, ceea ce nu este mult, insa este suficient in raport cu dimensiunea modelului Candy CM 3352 W.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei combine frigorfice Candy CM 3352 W nu este deloc mare, avand in vedere ceea ce ofera produsul tuturor utilizatorilor sai. Nivelul de zgomot este si el optim, fiind de 40 Db. Acest lucru inseamna ca modelul de combina prezentat nu deranjeaza, ci functioneaza in cei mai buni parametri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply