Whirlpool B TNF 5322 OX

Putine combine frigorifice sunt cu adevarat spectaculoase ca design si multe dintre ele nici macar nu se ridica la standarde prea inalte. Din fericire, daca vrei sa gasesti un model care sa placa si in ceea ce priveste aspectul, nu doar ca functionalitate, Whirlpool B TNF 5322 OX ar fi unul mai mult decat indicat. Este si destul de mare, ramanand o alternativa incapatoare, iar aspectul este un punct bonus.(oferta de AZI aici)

Whirlpool B TNF 5322 OX

Despre Whirlpool B TNF 5322 OX

Bineintes, faptul ca vine de la unul dintre cei mai mari producatori din lume conteaza cam la fel de mult. Americanii sunt cunoscuti pentru produsele lor de calitate si acesta, cel putin in ceea ce priveste piata de la noi, este unul dintre cele mai bune.

Whirlpool B TNF 5322 OX

Combina frigorifica Whirlpool B TNF 5322 OX, 450 l, Clasa A++, 6th Sense , Full No Frost, H 195.5 cm, Inox

Asa cum spuneam si mai sus, design-ul este unul aparte, nu in sensul ca aparatul arata altfel in ceea ce priveste constructia, dar culorile si dotarile sunt mai speciale. Whirlpool B TNF 5322 OX este o combina din inox, destul de inalta, dar supla. Si pe o piata dominata de modele albe, schimbarea e binevenita. Usile nu au manere, dar pe cea superioara gasim si un panou de control cu touchscreen si pictograme, un alt lucru pe care nu il vedem in fiecare zi.

Despre Whirlpool B TNF 5322 OX

Whirlpool B TNF 5322 OX ofera mai mult decat un design interesant

Citeste si despre Beko RCNA400K20ZXP

Si acest lucru conteaza cel mai mult. In primul rand, combina este una mare, cu un volum total de 450 l. Asa cum era de asteptat, cea mai mare parte este ocupa de frigider, dar cele doua compartimente mari sunt totusi destul de bine distribuite. Astfel, partea de refrigerator are 302 l, iar congelatorul este de doua ori mai mic, 148 l, ramanand totusi incapator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul este impartit prin trei rafturi din sticla si nu lipseste nici compartimentul pentru legume si fructe. Exista si un compartiment special pentru carne, iar pe usa regasim suporturile pentru oua si sticle. Congelatorul are si el trei compartimente, deci totul este destul de bine distribuit pentru a oferi si spatiu destul, dar si posibilitatea de a pastra cat mai multe in combina.

In al doilea rand, Whirlpool B TNF 5322 OX are functia de dezghetare automata pentru ambele compartimente. Combina are si Al saselea simt, dar de aceasta data acesta nu face prea multe (la masinile de spalat este o functie mult mai utila). Aici contribuie la o congelare mai rapida, dar nu aduce multe in plus fata de congelarea rapida care deja exista.

Citeste si despre Daewoo MFRS-T30H3

In final, Whirlpool B TNF 5322 OX are si o clasa energetica buna, A++. Fiind vorba despre un aparat mare, consuma peste 340 kw pe an, dar aceasta suma este totusi una decenta, date fiind posibilitatile sale de depozitare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Whirlpool B TNF 5322 OX este o combina moderna, care imbina un design simpatic si o functionalitate ridicata. Pretul este si el unul decent, potrivit pentru calitatile pe care le arata aparatul. Se poate spune ca este un castig pentru orice bucatarie si nici nu consuma atat de mult curent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply