Star-Light CRFV-286A+

Sunt o multime de aspecte care trebuie luate in considerate, atunci cand vine vorba despre o combina frigorifica. Si daca este vorba despre un produs pe care sa-l foloseasca intreaga familie, atunci ca siguranta pretentiile sunt foarte mari. Iar asta pentru ca fiecare vrea ceva: parintii isi doresc un produs incapator, astfel incat sa fie loc pentru toate alimentele: de la fructe si legume, pana la carne si lactate. Bunicii sunt mai chibzuiti si se gandesc si la economisiri. Copiii vor opta mereu pentru ceva atractiv si modern. Iar un produs care le inglobeaza pe toate este Star-Light CRFV-286A+. (oferta de AZI aici)

Star-Light CRFV-286A+

Despre Star-Light CRFV-286A+

Star-Light CRFV-286A+ este genul de combina frigorifica ce isi doreste sa acopere cat mai multe dintre nevoile unei familii. Astfel, ea vine cu un volum bunicel, care o situeaza la granita dintre o combina si un frigider. Mai precis, este vorba despre 286 L. Combinele mari sunt cele care depasesc lejer 300 L. Insa, aci nu este cazul.

Star-Light CRFV-286A+
Combina frigorifica Star-Light CRFV-286A+, 286 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb

Inaltimea acestui produs este de 180 cm, ceea ce inseamna ca ea are loc si in bucatariile mai joase din punct de vedere al tavanului. Culoarea este simpla, fiind vorba despre un alb simplu.

Despre Star-Light CRFV-286A+

Combina frigorifica Star-Light CRFV-286A+ – ea este starul bucatariei tale

Citeste si despre Electrolux ENN2800BOW

Fiind vorba despre un star, combina Star-Light CRFV-286A+ este genul de produs care nu consuma mult. Nu este nici cea mai economica de pe piata, insa face parte din clasa A+. Si inca de la inceput trebuie precizat faptul ca vine cu o dotare excelenta: dezghetarea automata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de dezghetare nu necesit ainterventia utilizatorului si este o modalitate buna de a nu mai pierde timp pretios. Astfel, acesta poate fi investit in a petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi. De asemenea, dezghetarea se realizeaza corect si nu raman bacterii sau mirosuri. Cu toate acestea, va recomandam sa folositi o crema speciala cu rol de dezinfectare.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l punctam referitor la aceasta combina este faptul ca ea vine cu usi reversibile. Acest lucru inseamna si mai multa libertate pentru cel sau cea care foloseste combina, deoarece o poate deschide fie in stanga, fie in dreapta. Si nu exista probleme cu incadrarea ei in bucatarie. Iar in cazul in care usa este lasata deschisa, frigiderul va produce un zgomot destul de puternic.

Citeste si despre Whirlpool W9 921D OX

In ceea ce priveste partea de compartimentare, vorbim despre un sertar special pentru fructe si legume. Acesta este ideal pentru a pastra aceste alimente in conditii bune. Totodata, este genul de sertar care nu provoaca acea stare de condens si este suficient de incapator pentru aceste alimente. La toate acestea se adauga si suport pentru oua, dar si tava pentru gheta. Sticlele, in schimb, nu au un compartiment special, ci pot fi depozitate pe usa.

Numarul de compresoare al modelului Star-Light CRFV-286A+ este de unul, in timp ce nivelul de zgomot este stabilit undeva la 40 dB atunci cand produsul este in functiune.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei combine frigorifice Star-Light CRFV-286A+ este excelent. Este o dotare pe care si-o permit foarte multi utilizatori, avand in vedere suma de bani stabilita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply