Heinner HCNF-N300XWD+

Heinner HCNF-N300XWD+ este un model de combina frigorifica destul de interesant, dar care se adreseaza urmatoarelor categorii de clienti: Celor care cunosc si apreciaza calitatea acestui brand cu renume international, Celor care vor un model incapator, dar cu dimensiuni potrivite, Celor care cauta o combina frigorifica ce include sistem Full No Frost, dar la un pret accesibil. (Doar acum la reducere)

Heinner HCNF-N300XWD+

Despre Heinner HCNF-N300XWD+

Ca orice produs, de altfel, combina Heinner HCNF-N300XWD+ vine si ea cu aspecte pozitive si negative (mai corect spus, avantaje si dezavataje). Iar noi ne-am propus sa le punem in evidenta pe cele mai importante.

Heinner HCNF-N300XWD+
Combina frigorifica Heinner HCNF-N300XWD+, 300 l, Full NoFrost, Dozator apa, Control electronic, Clasa A+, H 186 cm, Argintiu

Capitolul 1: Design. Vorbim despre o combina cu un design placut, culoare alb murdar (unii experti catalogheaza aceasta nuanta drept argintiu), inaltime de 186 cm (foarte comuna in cazul unor astfel de modele frigorifice) si forma paralelipipedica. Avantaje? Designul versatil si usor de integrat. Dezavantaje? Combina frigorifica Heinner HCNF-N300XWD+ respecta tiparele clasice si nu se remarca prin nimic special.

Despre Heinner HCNF-N300XWD+

Combina frigorifica Heinner HCNF-N300XWD+ – o combina care isi va gasi loc in bucataria ta

Citeste si despre Arctic O47+

Capitolul 2: Economisire. Orice utilizator modern are o multime de cheltuieli pe care trebuie sa le optimizeze cat mai bine posibil. Iar Heinner HCNF-N300XWD+ vine cu o clasa de eficienta energetica A+. Avantaje? Este o clasa buna, care aduce anul un consum de aproximativ 300 KWh. Dezavantaje: pentru clienti care vaneaza un produs cu adevarat economic, performantele Heinner HCNF-N300XWD+ sunt depasite. Exista combine care fac parte din clasa A+++, iar acestea se dovedesc cele mai economice de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Capitol 3: Avantaje No Frost. In primul rand, este cu adevarat de apreciat faptul ca acets model vine cu sistem de tipul Full No Frost. Acest lucru inseamna ca alimentele nu ingheata in congelatorul, dar ramna in continuare bine racite, datorita curentilor de aer care inconjoara fiecare vas asezat pe rafturile frigiderului.

Dezavantaje: Un mare plus in cazul acestei combine ar fi fost un sistem de Door Cooling, care sa permita venirea curentilor de aer inclusiv dinspre usa. De asemenea, de nerefuzat ar fi fost si un sistem de alarma care sa avertizeze utilizatorii ca usa a fost lasata deschisa. Aceasta dotare reprezinta un mare plus mai ales in cazul familiilor cu copii.

Citeste si despre Zanussi ZRA22800WA

Capitolul 4: Dozator de apa. Avantaje: pentru cei care vor sa se bucure de apa rece, acest dozator este mai mult ca bine venit. Dezavantaje: nu reprezinta o dotare atat de comuna si de importanta. Cei mai multi cumparatori o considera un plus, dar nu este sub nicio forma indispensabila.

Capitolul 5: Volumul. Acest model are un volum de 300 de L. Avantajul combinei Heinner HCNF-N300XWD+ consta in faptul ca ofera suficient spatiu pentru alimentele membrilor familiei. Dezavantajul este reprezentat de faptul ca vine cu 3 rafturi. Un avantaj ar fi fost ca acesta sa includa mai multe compartimente care sa ofere mai multe optiuni in ceea ce priveste depozitarea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Capitolul 6: pret. Avantaj: Pretul acestui model nu este mare. Dezavantaj: pentru aceeasi suma ar fi fost recomandat sa includa si functii suplimentare, cum ar fi avertizarea sonara ca usa a fost lasata deschisa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply