Toshiba GR-RB308WE-DMJ

Piata combinelor frigorifice este domenita de branduri cu reputatie buna precul Artic, Electrolux, LG, Samsung, Bosch. Insa, ce ai zice de un brand mai putin recunoscut pentru productia de combine frigorifice, dar care promite o multime de atribute interesante? Numele sau este Toshiba, iar modelul pe care ne propunem sa ti-l prezentam pentru a-ti schimba perspectiva este Toshiba GR-RB308WE-DMJ.(Doar acum la reducere)

Toshiba GR-RB308WE-DMJ

Despre Toshiba GR-RB308WE-DMJ

Toshiba GR-RB308WE-DMJ este o combina frigorifica de culoare gri, moderna, eleganta si cu un design clasic. Frigiderul este situat in partea de sus, pentru a fi la indemana utilizatorilor, iar congelatorul in partea de jos.

Toshiba GR-RB308WE-DMJ
Combina frigorifica Toshiba GR-RB308WE-DMJ, 295 l, NoFrost Touch control, Clasa A++, H 188 cm, Gri

Volumul total al acestui model este de 295 L, ceea ce il face suficient de generos. Insa, nu este o combina foarte mare, deci ea nu va ocupa nici prea mult spatiu in incaperea in care intentionati sa o asezati (cel mai probabil bucatarie sau hol). Iar de dimensiunile bune va puteti da seama si prin faptul ca ea are o inaltime potrivita de doar 188 cm.

Despre Toshiba GR-RB308WE-DMJ

Combina frigorifica Toshiba GR-RB308WE-DMJ – pentru cei care s-au saturat de modele clasice

Citeste si despre Zanussi ZRB36101WA

Cateva aspecte despre Toshiba, brandul pe care il recunoasteti, probabil ca fiind un producator de acumulatori si baterii. Insa, dincolo de asta, Toshiba este un brad cu traditie de peste 140 de ani. Iar productia de aparate frigorifice este inceputa cu mult timp in urma.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Toshiba este recunoscut pe plan international pentru faptul ca investeste considerabil in tehnologie, fara a majora prea tare preturile combinelor sale. O dovada clara este chiar modelul prezentat Toshiba GR-RB308WE-DMJ care vine cu tehnologia proprie brandulu AlloyCoolingTm. Aceasta se afla situata in spatele frigiderului si disipeaza caldura cu precizie si rapiditate. Astfel, are loc o racire uniforma si efieicenta a compartimentelor frigorifice si implicit a alimentelor asezate in interiorul lor.

Rafturile acestui produs sunt concepute pe baza tehnologiei cu glisare. Ele permit scoaterea rapida si usoara a alimentelor sau vaselor cu mancare ceva mai voluminoase. In plus, ele se dovedesc rezistente si sustin greutate, chiar si pe raftul superior. De regula, consumatorii sa tem sa puna alimente grele pe raftul de sus, din cauza ca el este ceva mai sensibil.

Citeste si despre Beko CN161220DS

Dual-Temp Control determina generarea unei cantitati optime de aer rece, astfel incat sa nu fie distrusi in vreun fel nutrientii din alimente. Pentru ca, va vine sa credeti sau nu, sunt combine frigorifice care racesc alimente, dar le si distrug proprietatile. De aici si faptul ca fructele, legumele sau branzaturile capata un aspect neplacut, un miros urat si un gust diferit si neplacut.

Interesant in cazul combinei Toshiba GR-RB308WE-DMJ este Unique cooling zone – o parte a dispozitivului care pune la dispozitia utilizatorului mai multe nivele de racire. Acestea depinde de alimente si sunt folosite in special pentru conservarea carnii. Clasa de eficienta energetica a acestui model este A++, ceea ce situeaza combina Toshiba GR-RB308WE-DMJ in randul celor suficient de economice atunci cand vine vorba de energie. Sistemul de racire este de tipul No Frost, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi doar racite bine, nu si inghetate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si toate acestea sunt oferite in cazul modelului nostru la un pret accesibil si competitiv.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply