LG GBF569NSAZB

Daca si tu te afli in categoria celor care cauta o combina frigorifica premium, atunci cu siguranta modelul nostru ti se va parea o sugestie interesanta. Numele sau este LG GBF569NSAZB si o gasesti in magazinele de profil online si offline. (Doar acum la reducere)

LG GBF569NSAZB

Despre LG GBF569NSAZB

Insa, inca de la inceput te avertizam ca este vorba despre un model, cu un design interesant, atribute bune, dar si un pret pe masura.

LG GBF569NSAZB
Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox

LG GBF569NSAZB este o combina intr-o nuanta situata la granita dintre alb si gri. Este un produs modern, cu tenta eleganta si usor de asortat in bucatarie. O dovada de modernitate ste si display-ul de tip touchscreen care nu este intalnit in cazul combinelor frigorifice obisnuite. Usile acestui model permit libertate de deschidere, fie spre stanga, fie spre dreapta, in functie de preferintele sau spatiul utilizatorilor. Initial, ele sunt montate cu deschidere spre dreapta, clasic, insa utilizatorii le pot demonta si pune la loc fara prea multe batai de cap.

Despre LG GBF569NSAZB

Combina frigorifica LG GBF569NSAZB – o combina frigorifica din gama premium

Citeste si despre Daewoo RN-308RDQB

Combina include atributul NatureFresh, care va incanta simturile utilizatorilir sai. Ea permite obtinerea de alimente proapte si gustoase, pastrate vreme mai indelungata. Astfel, daca legumle si fructele fresh rezistau intr-o combina obisnuita cam 7-8 zile, perioada de pastrare in sertarele speciale ale acestui model ajunge pana la 14 – 15 zile. Iar in cazul legumelor mai rezistente precum morcovii, se poate vorbi chiar de mai mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si totul se intampla fara a se face in vreun fel rabat de la gust, miros sau textura apetisanta a acestor alimente. Sistemul de racire este de tipul NoFrost, iar el actioneaza atat in congelator, cat si in frigider. Cele doua temperaturi nu se influenteaza si permit racirea perfecta a alimentelor, fara a le ingheta.

Clasa energetica este spre premium, dar nu cea mai economica de pe piata. Mai precis,e ste vorba despre A++. Cea mai economica ramane insa A+++. Insa, in cazul LG, producatorii anunta un consum anual de energie de 292 kWh. Clasa climatica este de SN-T, foarte comuna in cazul combinelor frigorifice medii s premium.

Citeste si despre Miele KFN 29132

Din punct de vedere al nivelului de zgomot, nu putem afirma ca modelul LG GBF569NSAZB impresioneaza. Este un nivel mediu de 41 Db, exista chiar modele mai silentioase de atat. Volumul net, in schimb, este bun. El este de 451 L, ceea ce situeaza combina in categoria celor mari ca volum. Asadar, alimentele nu vor sta inghesuite, ci vor putea fi asezate pe categorii, dupa bunul plac. Combina LG GBF569NSAZB intampina utilizatorii cu rafturi si compartimente rezistente. Dincolo de cel responsabil cu prospetimea verdeturilor, fructelor si legumelor, mai exista si raft special pentru asezarea sticlelor.

Autonomia fara curent a acestui dispozitiv nu este mare, ci medie. Vorbim mai precis de 15 h in care combina poate pastra reci alimentele, atunci cand are loc o pana severa de curent. Dispozitivul include si dozator de apa, care o va mentine rece si proaspata. In plus, sistemul de racire nu actioneaza doar la nivelul compartimentelor, ci se pe usa, datorita tehnologiei DoorCooling.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model LG GBF569NSAZB este destul de mare, dar si atributele sunt din categoria premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply