Samsung RB3VTS104SA/EO

De multa vreme, Samsung a intrat pe piata electrocasnicelor, remarcandu-se prin produse cu design special si performante bune. Iar printre cele mai populare modele se numara combinele frigorifice, aspiratoarele, televizoarele (in special cele smart). Si daca tot vorbim despre combine frigorifice, o atentie speciala ar trebui acordata unui model precum Samsung RB3VTS104SA/EO. (Doar acum la reducere)

Samsung RB3VTS104SA/EO

Despre Samsung RB3VTS104SA/EO

Aceasta combina frigorifica nu doar ca arata bine, dar vine si cu o multime de atribute interesante. In primul rand, inca de la inceput, se remarca prin faptul ca ea are sistem de tipul No Frost. Acest lucru inseamna o serie de avantaje precum: Un consum mai mic de energie, datorita curentilor de aer optimizat, Racirea buna a alimentelor, dar fara a le ingheta, Functii inteligente pentru combatarea aparitiei mirosurilor si, implicit a bacteriilor si microbilor, O temperatura optima in toate zonele combinei frigorifice.

Samsung RB3VTS104SA/EO
Combina frigorifica Samsung RB3VTS104SA/EO, 317 l, No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Inverter, Clasa A++, H 186 cm, Argintiu

Dar despre toate acestea si alte atribute bune ale combinei Samsung RB3VTS104SA/EO vom discuta in acest material.

Despre Samsung RB3VTS104SA/EO

Combina frigorifica Samsung RB3VTS104SA/EO � performanta Samsung si in materie de combine frigorifice, nu doar telefoane sau tablete

Citeste si despre Star-Light CNFV-318SA

Samsung RB3VTS104SA/EO inseamna, asadar, o clasa de eficienta energetica impresionanta: A++, una dintre cele mai economice de pe piata. Comparativ cu aceasta, mai economice din punct de vedere al consumului, sunt combinele care fac parte din clasa A+++. Sistem de racire Twin Cooling care are rol in optimizarea temperaturii, dar si a umiditatii, Iar acesta influenteaza considerabil umiditatea si prospetimea. Insa, prin ce se remarca mai ales Twin Cooling? Ei bine, vorbim despre doua sisteme de racire separate: unul in congelator si unul in frigider.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar aceasta racire separata este avantajoasa pentru ca in congelator, pentru carne, legume si unele fructe este nevoie de o racire mai intensa, pe cand in frigider, temperatura este intotdeauna mai ridicata. Si foarte important de remarcat este faptul ca utilizatorul acesti combine nu mai este nevoit sa dezghete manual alimentele.

Am mentionat designul impresionat al combinei Samsung RB3VTS104SA/EO, insa nu am venit cu prea multe detalii. Asadar, vorbim despre un model cu un volum generos de 317 L, dar care se incadreaza in dimensiuni optime. El are culoare gri inox si poate fi catalogat drept un dispozitiv modern si atractiv. In plus, usile sunt reversibile, ceea ce inseamna ca aceasta combina se adapteaza nevoilor utilizatorului si bucatariei acestuia si nu invers.

Citeste si despre Beko CN161220DS

Asa ca directia de deschidere a usilor este doar un aspect ce tine de spatiu si preferinte. Rafturile acestui model sunt realizate din geam securitat si permit suportarea unei greutati impresionate de pana la 100 de kg. Foarte multe combine frigorifice abia pot suporta 20-30 kg. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca s-ar putea crapa sticla.

Vizibilitatea acestui model este si ea buna, cu ajutorul unei iluminari pe baza de LED. Aceasta dotare este adesea intlanita in cazul combinelor frigorifice moderne si se datoreaza faptului ca ea nu incalzeste alimente, ci doar ofera luminozitatea necesara pentru identificarea rapida si corecta a produselor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Samsung RB3VTS104SA/EO este bun, avand in vedere ca este o combina care apartine unui brand consacrat si recunoscut pentru calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply