Tesla RC3100H

Ai o bucatarie simpla, minimalista si vrei sa pastrezi acelasi stil si atunci cand vine vorba de electrocasnice? Atunci s-ar putea sa avem o recomandare de combina frigorifica excelenta. Ea se incadreaza perfect in bucatarie si vine cu fix dotarile de care ai nevoie pentru a te putea bucura de alimente pastrate in conditii optime. Despre ce combina este vorba mai exact? Despre Tesla RC3100H. (vezi reducerile de AZI)

Tesla RC3100H

Despre Tesla RC3100H

Si desi brandul Tesla nu este foarte cunoscut la noi in tara, am observat o tendinta destul de pregnanta a utilizatorilor de a-i acorda o atentie din ce in ce mai mare. Iar asta se datoreaza faptului ca atributele sale sunt de buna calitate.

Tesla RC3100H
Combina frigorifica Tesla RC3100H, 312 l, Clasa A+, H 186 cm, Alb

Dar sa vedem ce propune acest model minimalist mai exact.

Despre Tesla RC3100H

Combina frigorifica Tesla RC3100H – o combina cu dotari minimaliste, pentru cei care prefera un stil minimalist

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Tesla RC3100H este genul de produs care vine cu un design simplu, fiind imbracata intr-o carcasa de culoare alba. Interesant este faptul ca usa sa este reversibila, ceea ce permite o deschidere catre stanga sau catre drepta. Mai exact, montarea usii depinde de bucataria utilizatorilor, deoarece Tesla RC3100H doreste a fi un model care sa ofere libertate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De asemenea, mai putem spune ca este un aspect ce tine de preferinte. Sunt utilizatori care se simt mai confortabil cand deschis larg usa frigiderului in dreapta, in timp ce altii gasesc prielnica o deschidere spre stanga. Din punct de vedere al volumului vorbim despre o combina care pune la dispozitia utilizatorilor 312 l. Acest lucru o situeaza in categoria combinelor cu volum net mare, suficient pentru a depozita alimentele unei familii.

Clasa energetica a modelului de combina Tesla RC3100H este A+, ceea ce o face mai economica decat modele de combine vechi, situate in clasa A si care suntem siguri ca inca se mai intalnesc in foarte multe dintre casele romanilor. In ceea ce priveste partea de iluminare, aceasta este pe baza de LED si isi dovedeste eficienta. In plus, ceea ce a resit din testele experitilor este faptul ca ea nu incalzeste sub nicio forma alimentele din interiorul sau, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatori.

Citeste si despre Beko HM130520

Si daca tot am mentionat faptul ca usile sunt reversibile, ajustabilitatea acestei combine nu se opreste aici. Ea continua cu rafturile din sticla, care pot fi reglate in functie de inaltimea vaselor si alimentelor. Ba mai mult, acestea sunt rezistente si pot sustine cateva kilograme bune. In ceea ce priveste fructele si legumele, pentru separarea acestora de restul alimentelor, exista compartimente speciale. Acestea includ capace si contribuie la mentinerea prospetimii acestor alimente.

Nivelul de zgomot al acestui model minimalist din gama Tesla nu este modest, dar nici mare. Mai degraba putem cataloga cei 42 dB ca fiind o valoare medie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de combina Tesla RC3100H este bun. Insa, nu putem remarca faptul ca in epoca moderna a combinelor smart, un sistem No Frost ar fi fost o dotare perfecta. Insa, acest lucru ar fi crescut considerabil pretul produsului, iar utilizatorii ar fi fost impinsi la un efort economic destuld e substantial.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply