Candy CCBS6182XH/2

Pentru ca am facut un obicei din prezentarea a fel de fel de modele de combine frigorifice, in acest material, atentia ne-a fost captata de un model din gama Candy. Mai precis, este vorba despre Candy CCBS6182XH/2, o combina care se potriveste celor care vor dotari destul de bune, dar care nu sunt dispusi sa aloce un buget foarte mare. (vezi reducerile de AZI)

Candy CCBS6182XH/2

Despre Candy CCBS6182XH/2

Cu alte cuvinte, modelul Candy CCBS6182XH/2 poate fi al doilea frigider din casa. Si nu pentru ca nu va puti baza pe ea (ba dimpotriva, produsul se dovedeste foarte rezistent), ci pentru ca este un pic mai modesta atunci cand vine vorba de atribute.

Candy CCBS6182XH/2
Combina frigorifica Candy CCBS6182XH/2, 305 l, Clasa A+, H 185 cm, Inox

Dar sa vedem despre ce este vorba mai exact cand vine vorba despre aceasta combina frigorifica.

Despre Candy CCBS6182XH/2

Combina frigorifica Candy CCBS6182XH/2 – o combina frigorifica ale carei dotari sunt medii

Citeste si despre French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS

Candy CCBS6182XH/2 este genul de produs care ofera atribute precum volumul excelent. Mai precis, vorbim despre o capacitate neta de 305 L. Acest lucru face ca modelul sa fie suficient de incapator pentru nevoile unei familii cu 2-3 membri. Din punct de vedere al economisirii, Candy CCBS6182XH/2 sta binisor. Ea a fost incadrata in clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu pana la 40% mai redus decat in cazul modelelor din clasa A. Insa, in momentul de fata, exista inclusiv modele care fac parte din clasa A+++. Acestea din urma sunt printre cele mai economice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Modelul Candy CCBS6182XH/2 vine si cu o autonomie foarte buna fara curent. Mai precis, este vorba despre 21 de ore in care combina poate pastra alimentele reci, datorita caracteristicilor sale bune. Iar utilizatorii nu trebuie sa isi faca griji daca se va intampla vreodata sa fie o astfel de pana. Pana la urma, este vorba de aproape o zi intreaga fara curent.

Candy CCBS6182XH/2 inseamna si rafturi de sticla foarte rezistente si, in acelasi timp, pentru a pastra designul usor elegant transparente. In interiorul frigiderului, rafturile (in numar de 4) sunt bine optimizate pentru a proteja alimentele si nu permite varsarea lor accidentala. In plus, ele se pot regla pe inaltime, pentru a putea face loc si pentru vasele ceva mai voluminoase, asa cum sunt, de exemplu, oalele de supa sau ciorba.

Citeste si despre Hansa BK 316.3 FA

Tot combina frigorifica prezentata are printre atributele sale excelente si un design special pentru sticlele de vin. Iar iubitorii acestei licori vor stii sa aprecieze aceasta dotare versatila ce permite depozitarea intr-o maniera practica a tuturor sticlelor, fara a exista riscul ca acestea sa cada sau sa se rastoarne.

Un mare plus al acestei combine frigorifice este si sertarul Crisper, ideal pentru a depozita fructe si legume. Acesta este transparent si se dovedeste ergonomic si incapator. In plus, el este gandit astfel incat sa ofere in interior un maximum de spatiu. Sinele sertarului sunt telescopice si permit o deschidere rapida si in acelasi timp silentioasa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Candy CCBS6182XH/2 este bine stabilit, avand in vedere dotarile interesante de care combina frigorifica da dovada. Designul sau simplu reprezinta la randul sau un mare plus, fiind vorba de culoarea moderna a inoxului (gri inchis).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply