SAMSUNG RB34N5440EF

SAMSUNG RB34N5440EF nu este o combina ieftina. Si nici un model economic din punct de vedere al consumului de energie electrica. Dar este o combina cu un design aparte si cu performante bune in materie de racire a alimentelor. Intrigati de aceasta scurta prezentare? Ei bine, modelul SAMSUNG RB34N5440EF inseamna mai mult decat atat. (vezi reducerile de AZI)

SAMSUNG RB34N5440EF

Despre SAMSUNG RB34N5440EF

Este vorba de o combina frigorifica cu un design de culoare bej, o nuanta mai putin inalnita in randul combinelor frigorifice. Iar asta pentur ca majorittatea utilizatorilor prefera nuante de gri, alb sau argintiu. Insa, bej este mai nonconformist, dar in acelasi timp la fel de placut si usor de asortat intr-o butarie.

SAMSUNG RB34N5440EF
Combina frigorifica SAMSUNG RB34N5440EF, No Frost, Bej, Clasa A+, 344 l

Din punct de vedere al volumului, in cazul acestui model vorbim despre 344 L. Acest lucru inseamna ca avem de a face cu o combina frigorifica suficient de incapatoare, pentru toate alimentele de care o familie ar putea avea nevoie. Controlul combinei se realizeaza tactil, prin display-ul care completeaza elegant culoarea bej. In plus, combina a fost gandita ca doua compartimente: frigider si congelator care se unesc sub acelasi design. Iar utilizatorul are libertatea de a seta temperatura in congelator, independent de cea din frigider.

Despre SAMSUNG RB34N5440EF

Combina frigorifica SAMSUNG RB34N5440EF – un model diferit

Citeste si despre Zanussi ZRT23100WA

La capitolul compartimentare, nu avem ce sa reprosam acestui model. Mai precis, SAMSUNG RB34N5440EF are un loc special pentru fructe si legume, unde controlul umiditatii se realizeaza pe deplin. Dincolo de asta, in frigiderul care are un volum net de 246 L, spatiul a fost gandit pentru 3 raftrui rezistente, confectionate din sticla. De asemenea, exista un suport metal pentru sustinerea sticlelor, astfel incat acestea sa nu se sparga.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cand vorbim despre compartimentare, nu uitam sa mentionam si cele 6 locuri de pe usa. Acestea pot fi folosite pentru a depozita diverse produse si pachete. Congelatorul combinei SAMSUNG RB34N5440EF este dispus in partea de jos. Acesta are un volum net de 98 l si este format, la randul sau, din 3 compartimente transparente. Acestea reprezinta locul ideal pentru a raci rapid alimente precum carnea.

Decongelarea acestei combine este un proces care se realizeaza automat, gratie sistemului No Frost. Acesta controleaza pe deplin curentii de aer si are grija ca acestia sa inconjoare alimentele, fara a le ingheta. De asemenea, tot lui i se datoreaza prospetimea legumelor si fructelor.

Citeste si despre Studio Casa MB 645 A+

Un alt mare plus al sistemului No Frost este faptul ca el vine cu functii de neutralizare a mirosurilor si bacteriilor daunatoare. Nivelul de zgomot al combinei SAMSUNG RB34N5440EF este un mare avantaj. El este de doar 37 dB si reprezinta o valoare foarte redusa, comparativ cu alte combine de pe piata.

Clasa de eficienta energetica poate fi considerata un dezavantaj pentru produs. Este vorba de A+, ceea ce inseamna un produs in care nu s-a investit atat de mult, din acest punct de vedere. Exista combine care fac parte deja din clasa A+++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este piperat, cumparatorii ajungand sa plateasca pentru design si pentru brandul care se bucura de notoritate. Desigur, nu spunem ca performanta de racire nu ar fi deosebita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply