Electrolux LNT7MF46X2

Electrolux LNT7MF46X2 este o combina frigorifica premium. Asadar, ea este produsul perfect pentru cei care cauta ceva diferit in materie de: Design, Atribute inteligente, Sistem de racire. (vezi reducerile de AZI)

Electrolux LNT7MF46X2

Despre Electrolux LNT7MF46X2

Designul modelului Electrolux LNT7MF46X2 inseamna un volum foarte generos de 461 L. Este una dintre cele mai mari combine de pe piata, aproape comparandu-se cu cele de tipul Side by Side sau French Door. Cu toate astea, designul este clasic, fiind vorba de o combina cu forma paralelipipedica, imbracata intr-o nuanta gri (inox deschis) si cu o inaltime de 192 cm.

Electrolux LNT7MF46X2
Combina frigorifica Electrolux LNT7MF46X2, 461 l, NoFrost, Touch control, Clasa A+, H 192 cm, Inox

Inaltimea nu este mare, ci mai degraba potrivita designului locuintelor romanesti. Insa volumul depaseste clar valorile combinelor clasice, care se opresc undeva la 300 de l. Usa acestui model este plata, penetru a aduce un plus de eleganta. In plus, ea este usor de curatat si face din acest produs unul demn de apreciat.

Despre Electrolux LNT7MF46X2

Combina frigorifica Electrolux LNT7MF46X2 – o combina din categoria celor premium

Citeste si despre Star-Light CNFV-318SA

Electrolux LNT7MF46X2 este genul de combina apreciata pentru faptul ca ofera un sistem de racire foarte performant. Este vorba de No Frost, recunoscut pentru faptul ca ii lasa pe utilizatori sa se mai ocupa de procesul de dezghetare. Asadar, carnea nu trebuie sa mai fie scoasa de la congelator cu ceva timp inainte de preparate. Alimentele nu ingheata, ci dimpotriva, ele isi pastreaza prospetimea datorita sistemului No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, un avantaj al acestei combine frigorifice este faptul ca ea vine cu o modalitate optima de distrugere a bacteriilor si microbilor. De asemenea, un alt mare plus al acestei combine frigorifice este faptul ca ofera flexibilitate mare atunci cand vine vorba de asezarea alimentelor. Acest lucru se datoreaza atributului MultiSpace.

Astfel, combina a fost gandita pentru a fi mai inalta decat modele clasice de pe piata, ceea ce ii lasa spatiu suficient pentru depozitare. In plus, utilizatorul are mai multe optiuni de mutare a rafturilor dupa bunul plac, astfel incat sa faca loc tuturor alimentelor.

Citeste si despre Daewoo RN-T425RNB

Tehnologia acestei combine frigorifice inseamna nu doar No Frost, care este insotit de TwinTech. Acesta din urma permite doua tipuri de raciri independente, setate tot in functie de necesitati. Si una actioneaza in congelator, iar cealalta in frigider. Ele nu se influenteaza reciproc, dar ambele au drept misiune buna pastrare a alimentelor. Tot sistemul de racire influenteaza si economisirea, respectiv clasa energetica. Iar in cazul dispozitivului frigorific Electrolux LNT7MF46X2 este vorba despre A+. Nu este cea mai economica dintre combine, lucru justificat de cele doua sisteme de racire care au nevoie de energie pentru a putea fi puse in functiune si a raci bine alimentele.

Un rol aparte il are combina frigorifica Electrolux LNT7MF46X2 si atunci cand vine vorba de prospetime. Astfel, alimente precum fructele si legumele nu isi pierd din aroma si savoare. Iar acest lucru este deosebit de important pentru gurmanzii care vor sa se bucure intotdeauna de mancaruri delicioase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De asemenea, pentru obtinerea acestui lucru, a fost implementat un sistem anti-bacterii care are grija ca acestea sa nu se depuna pe alimente. Pretul combinei frigorifice Electrolux LNT7MF46X2 este destul de mare. Ea face parte din categoria celor premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply