Zanussi ZFC26400WA

Pentru toti utilizatorii pentru care frigiderele au devenit neincapatoare, pentru toti cei care s-au saturat sa inghesuie intr-un singur loc fructele, legumele, pestele si carnea, avem o sugestie: investiti intr-o lada frigorifica, versatila si eficienta, asa cum este si modelul Zanussi ZFC26400WA. Si de ce tocmai acest produs? Iata cum ne-a convins pe noi. (vezi disponibilitatea)

Zanussi ZFC26400WA

Despre Zanussi ZFC26400WA

Din punct de vedere al designului, Zanussi este genul de produs care arata bine. Culoarea alba si stilul care include dimensiuni compacte si forma dreptunghiulara, fac din produsul prezentat o dovada de stil si modernitate. In plus, lada se foloseste foarte usor. Ea implica o deschidere fara efort, fiind usor de folosit de catre oricine.

Zanussi ZFC26400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA, 260 l, Clasa A+, Alb

Dimensiunile acestui produs sunt de 94,6 cm x 86,8 cm x 66,8 cm, in timp ce greutatea este potrivita: 45,3 kg. Asa ca in cazul in care sunteti interesati de a schimba locul in caresta lada, puteti face acest lucru fara un efort considerabil.

Despre Zanussi ZFC26400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA – performanta in pastrarea buna a alimentelor

Citeste si despre Arctic O40+

Dincolo de faptul ca Zanussi are mereu grija ca alimentele sa fie pastrate in cele mai bune conditii, lada vine si cu eficienta in ceea ce priveste consumul de energie electrica, lucru care se va cunoaste inca de la primele facturi care vor sosi in cutia postala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Acest lucru se traduce si prin clasa de eficienta A+, un lucru destul de important pentru lazile frigorifice. Da, din pacate, acestea sunt genul de produse care determina un consum mare. Insa, din fericire, Zanussi ZFC26400WA a resusit sa se sustraga din acest punct. O functie buna si eficienta a produsului este cea de supercongelare. Aceasta se dovedeste deosebit de rapida, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatori. Iar daca tot am mentionat clasa A+, trebuie sa stiti ca este vorba de un cosnum anual de252 kWh.

Volumul net total al acestui produs este bun, fiind de 260 L. Desigur, sunt pe piata lazi frigorifice mult mai incapatoare de atat, dar totul depinde de ce aveti nevoie. Din punct de vedere al autonomiei, vorbim de 32 de ore. Acest produs reuseste sa isi pastreze alimentele in bune conditii, in cazul in care se ia curentul pentru 32 de ore.

Citeste si despre Gorenje ORB152RD

Nivelul de zgomot, in schimb, este maricel. Vorbim de 45 de dB, in conditiile in care recomandarea pentru un produs silentios este de sub 40 de Db. Insa, chiar si asa, nu putem compara produsul cu frigiderele sau altele asmenea, care nu stau deloc bine la acest capitol.

Tensiunea de alimentare solicitata de produs este de 230 V, respectiv 240 V. Insa, cosnumul, asa cum am precizat, este cel optim pentru un dispozitiv care se ocupa cu racirea si congelarea alimentelor. Dincolo de asta, produsul Zanussi ZFC26400WA are in dotare un cablu de alimentare de 1,6 m pentru a putea ajunge usor la priza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul care a fost stabilit pentru acest model nu este foarte mare. Este un pret potrivit dotarilor si designului optim. Nu trebuie uitata nici autonomia buna sau volumul de 260 L al produsului. Asadar, putem concluziona ca banii nu sunt deloc aiurea investiti de catre utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply