Samsung BRB260000WW/EF

Pentru cei care adora combinele frigorifice incorporabile in mobila venim cu o veste buna: am pregatit detalii despre un produs care ii va surprinde placut, datoria atributelor sale care o fac de departe o alegere inteligenta. Dincolo de asta, nu avem cum sa nu remarcam faptul ca produsul vine cu o reputatie buna. Si pentru ca nu avem vreme de pierdut, va spunem ca este vorba despre un model Samsung BRB260000WW/EF, genul de model care vine cu un volum bun de 267 L si o inaltime de aproape 178 de cm. (ACUM la reducere)

Samsung BRB260000WW/EF

Despre Samsung BRB260000WW/EF

Este vorba, asadar, de o combina pe care o putem cataloga drept versatila. In primul rand, aceasta reprezinta o alegere deosebit de inteligenta pentru cupluri, oferind suficient spatiu pentru cei care vor sa gateasca sau sa-si faca provizii.

Samsung BRB260000WW/EF
Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260000WW/EF, 267 l, Clasa A+, No Frost, 177.8 cm, Alb

Pe de alta parte, este vorba despre o combina excelenta pentru cei care locuiesc singuri, datorita faptului ca ea nu genereaza un consum foarte mare. La toate acestea faptul ca produsele sunt ferite de bacterii si microbi, ceea ce inseamna ca dispozitivul frigorific reprezinta locul ideal pentru a stoca alimente pentru copii. Dar sa vedem ce alte detalii mai sunt demne de luat in calcul in cazul acestui model.

Despre Samsung BRB260000WW/EF

Samsung BRB260000WW/EF – cu ce reuseste aceasta combina sa impresioneze?

Citeste si despre Arctic ANK275+

Modelul de combina frigorifica Samsung BRB260000WW/EF inseamna o racire completa. Temperatura este mentinuta constanta, vreme indelungata, astfel incat mancarea sa nu se strice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Specialistii au constat faptul ca nu este suficient ca o combina sa raceasca alimentele, ci este nevoie ca ea sa ofere si un nivel optim de umiditate, tinand la distanta condensul si cautand sa mentina o temperatura cat mai buna.

Si apropo de acest lucru, combina Samsung BRB260000WW/EF are in dotare un sertar special pentru fructe si legume, verdeturi si altele asemenea. Mai precis, ceea ce au reusit producatorii Samsung sa creeze prin acest produs este un spatiu in care sa fie stocate atat fructele, cat si legumele, astfel incat aceasta sa nu isi piarda din proprietati: gust, miros si aspect. De multe ori, daca acestea nu arata apetisant, copiii sunt tentati sa renunte la consumul lor.

Citeste si despre Hotpoint BCB 7525 AA

Din punct de vedere al consumului, vorbim despre o combina frigorifica Samsung destul de economica. Ea face parte din clasa A+, generand facturi considerabil mai mici decat produsele din clasa A. Aceasta nu isi propune sa perceapa costuri mari pentru cei care interactioneaza cu ea, ci doar sa le ofera servicii de racire bune.

Dincolo de asta, vorbim in cazul combinei frigorifice si despre spatiu de stocare optimizat. Inauntrul sau exista loc pentru o varietate de alimente, de la fructe si legume, pana la carne si lapte. Compresorul Digital Inverter este cel care ajusteaza temperatura automat, alegand din 7 niveluri. Tot el este responsabil si cu zgomotul mai redus, fapt care il face pe utilizator sa fie mai linistit si sa se bucure si de performanta in bucatarie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

La toate aceste dotari pe care le-am enumerat treptat anterior se adauga faptul ca aceasta combina are un pret rezonabil. Nu este ieftina, dar nici scumpa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply