Liebherr CN 4713

Pentru cei care stiu sa aprecieze calitatea unui producator de renume, avem o recomandare de produs foarte interesanta: Liebherr CN 4713, o combina frigorifica imbracata in carcasa alb imaculat, care vine cu un volum excelent de 328 L. Acest model reuseste sa se remarce prin eficienta de care da dova, dar si prin faptul ca este o combina care aduce performante. (ACUM la reducere)

Liebherr CN 4713

Despre Liebherr CN 4713

Liebherr este un producator care vine cu mai bine de 60 de ani experienta pe piata electrocasnicelor. Astfel, in ultima perioada acestea a trecut la un nivel superior, reusind sa creeze produse inteligente, moderne si atractive. Iar printre ele se numara cu siguranta si combina pe care urmeaza sa v-o prezentam in acest material pe care l-am pregatit pentru voi.

Liebherr CN 4713
Combina frigorifica Liebherr CN 4713, 328 l, NoFrost, Clasa A++, H 201 cm, Alb

Dincolo de aspectele interesante legate de istoricul acestei combine si despre designul atractiv si in acelasi timp simplu pe care il are, putem vorbi si despre dotari tehnice, aspecte deosebit de importante pentru utilizator. Si iata in ce constau ele in cazul modelului Liebherr CN 4713.

Despre Liebherr CN 4713

Liebherr CN 4713 – alegerea inteligenta in materie de combine care racesc rapid alimentele

Citeste si despre Beko RCSA400K30DXB

Desi este vorba de o combina relativ simpla, avem cateva aspecte pe care nu ne permitem sa le trecem cu vederea in cazul modelului Liebherr CN 4713. Printre acestea se numara sistemul No Frost. Acesta este fara doar si poate un sistem modern, atractiv si foarte eficient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Principalele sale atribute sunt aceleea de a raci cat mai rapid alimentele. Insa, asta nu este tot. El face mult mai mult decat atat. El vine cu un sistem special creat pentru a nu ingheta alimentele. Acesteasunt invaluite in curenti de aer puternici, avand grija sa patrunda in toate colturile combinei.

Mai mult decat atat, in cazul acestui model de combina Liebherr CN 4713 vorbim si despre functia anti-mirosuri. Spre deosebire de alte modele, in cazul acesteia aromele mancarurilor nu se amesteca. Iar pentru a intelege mai exact despre ce este vorba, va spunem ca aceasta combina are implementat si un sistem anti-bacterian care o ajuta sa lupte impotriva raspandirii bacteriilor, dar si mirosurilor. Nu este deloc un lucru surprinzator la un model modern, aliniat cerintelor moderne ale utilizatorilor din ziua de azi.

Citeste si despre Liebherr CBNPes 5758

Mergand mai departe, in cazul acestei combine din gama Liebherr observam ca experienta isi spune cuvantul si atunci cand vine vorba despre fructe sau legume. Acestea sunt printre cele mai sensibile alimente, fapt care inseamna ca ele au nevoie de conditii bune de pastrare, astfel incat sa nu se ofileasca sau usuce.

Si asta nu este tot. Liebherr CN 4713 este genul de produs care utilizeaza simultan doua circuite de racire separate. Acestea determina o comanda separata si eficienta in interiorul combinei, avand rolul de a nu amesteca ce se intampla in congelator cu ce se intampla in frigider. Dincolo de asta, DuoCooling nu permite transferul de aer.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Panoul de control este electronic, fapt care subliniaza inca o data modernitatea in cazul acestui produs eficient. Afisajule ste digital, iar utilizatorului ii este usor sa-si dea seama in ce stadiu se afla combina sa. Din punct de vedere al pretului, ii putem cataloga ca fiind ok.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply