Arctic O145++

Care este rolul unei lazi frigorifice? In primul rand, ea ofera extra spatiu pentru pastrarea unor alimente precum fructele si legumele congelate, pestele sau carnea de orice tip, fiind o alegere pentru toti cei care sunt organizati si prefera sa puna astfel de alimente deoparte. Totodata, ea este ideala in spatiile in care se gateste, precum restaurantele. Iar in cazul in care cautati o lada pentru afacerea dumneavoastra sau pentru familie, va recomandam un model interesant, compact si eficient: lada frigorifica Arctic O145++. (vezi disponibilitatea)

Arctic O145++

Despre Arctic O145++

Acesta este genul de produs care sta bine la foarte multe capitole, incepand cu consumul de energie electrica si pana la spatiu de depozitare. Insa, nu vorbim de o lada foarte mare. Mai precis, volumul este de 148 de litri, ceea ce nu este foarte mult, avand in vedere lazile care depasesc lejer 300 de litri. Insa, este suficienta pentru cei care nu vor un spatiu mare de depozitare sau care cauta nu una, ci mai multe lazi.

Arctic O145++

Lada frigorifica Arctic O145++, 148 l, Clasa A++, Alb

Dimensiunile acestui produs sunt unele optime si se traduc prin 75,1 cm x 91,2 cm x 72,5 cm. Greutatea produsului nu este foarte mare, ceea ce ajuta la transportarea sa usoara: 35 kg. Numarul de comprosoare aflate in dotare este de unu, dar acesta isi face treaba bine.

Despre Arctic O145++

Lada frigorifica Arctic O145++ – o lada care pastreaza bine alimentele

Citeste si despre Zanussi ZFC21400WA

Lada frigorifica Arctic O145++ se remarca prin faptul ca ea face parte din clasa A++. Este clasa de eficienta energetica ce indica un consum foarte scazut si reprezinta un mare plus pentru produsul prezentat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Acest lucru este foarte important pentru utilizatori, avand in vedere faptul ca in general lazile consuma destul de mult si reprezinta un efort financiar pentru cei care aleg asemenea investitii. Insa, nu este si cazul acestui produs. Acesta lada este genul de produs care genereaza un consum bun de 154 kWh/ anual. Impresionant, nu?

O alta idee care trebuie evidentiata privind acest produs este cea legata de materialul din care este confectionata si anume o carcasa neinflamabila. Asa ca nu exista riscul unor incidente neplacute. Daca plecati de acasa in vacanta sau concediu, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aceasta. De altfel, compania producatoare Artic mizeaza mai mereu pe ideea de siguranta.

Citeste si despre Gorenje ORB152C

Tocmai de aceea, Artic are in dotare si o certificare TUV, de origine nemteasca, reprezintand siguranta produsului. Ba mai mult, daca tot vorbim despre cum a fost construit produsul, trebuie sa mentionam si constructia cu izolatie densa in care s-a investit considerabil.

Congelatoarele Artic beneficiaza de o izolatie de calitate, care duc la consumul redus de energie mentionat anterior. Dintre functiile bune ale produsului face parte cea de rezistenta in cazul fluctuatiilor de temeperatura ce pot aparea inevitabil si cea de functionare excelenta in conditii de temperaturi scazute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand vorbim de pretul produsului, avem grija sa mentionam ca acesta se inscrie in tipare. Asadar, investitia nu reprezinta un efort financiar deosebit pentru utilizatorul cu venituri medii spre mari.Ca sa nu mai vorbim de rezistenta in timp care face ca produsul sa merite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply