Whirlpool ACO 450

Daca oferta pietei este una destul de vasta, ceea ce este adevarat, trebuie sa va ganditi mai bine atunci cand o veti achizitiona. Astfel ca, trebuie sa tineti cont de capacitate, dar si de functii, fiind modele destul de bune la preturi accesibile. Un astfel de exemplar este si lada frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool ACO 450

Despre Whirlpool ACO 450

Daca va aflati printre cei care fac destul de rar aprovizionari cu alimente, inseamna ca veti avea nevoie de o lada frigorifica cu o capacitate mare. De asemenea, daca detineti un magazin, atunci cu siguranta veti avea nevoie de un model cu o capacitate mare. Cu siguranta veti avea nevoie sa pastrati carnea sau bauturile intr-un loc racoros, acestea fiind in cantitati destul de mari. Tocmai de aceea, este necesara o lada care sa aiba o capacitate mai mare

Whirlpool ACO 450

Lada frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450, 450 L , Turbofrost, Alb

Alegerea unei lazi frigorifice implica mai multe avantaje, printre care si depozitarea sa. Aceasta se poate depozita in diverse locuri, precum garaj sau in alte parti. Atfel, gama Whirlpool vine cu modele cat mai moderne, care ofera rezultate pe masura investitiei.

Despre Whirlpool ACO 450

Lada frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450 – despre partea tehnica: caracteristici si alte informatii utile

Citeste si despre Beko HS23753

Latimea acestei lazi frigorifice este de 147.7 cm, iar inaltimea masoara si ea 96.2 cm, fiind dimensiuni destul de potrivite. Adancimea pe care o include este si ea de 74.9 cm. Depsre greutate, trebuie spus ca este de 49.7 Kg. Este un model destul de potrivit ca marime, luand in calcul volumul sau net total pe care il are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Cosurile de care dispune aceasta lada frigorifica profesionala Whirlpool sunt de 4 care vor fi unele utile. In ceea ce priveste volumul sau net total, trebuie spus ca este 450 l, acesta fiind mare. Putem spune ca este un model profesional, dar se potriveste si celor care vor avea de pastrat o cantitate mare de alimente. De asemenea, acesta este un model potrivit celor care detine restaurante sau magazine.

Nivelul de zgomot la care ajunge aceasta lada frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450 este de 44 Db, astfel ca, va trebui sa o lasati intr-un loc unde nu il frecventati prea des pentru a nu va deranja. Agentul de racire este si el de R600a, ceea ce este destul de bine. In plus, mai are si un compresor.

Citeste si despre Samsung RH56J6917SL

Aceasta lada frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450 se controleaza destul de usor, intrcat dispune de un control electronic. O tehnologie moderna a acestuia este StopFrost, care va fi tocami buna pentru a avea grija de aparatul electrocasnic. Anual, consumul acestei lazi frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450 este de 368 kWh.

Tehnologia sa de tip Turbofrost este care va pastra alimentele in conditii cat mai bune. Acestea sunt pastrate pe o perioada mare de timp, ceea ce implica riscuri destul de mari. Tocmai de aceea, o astfel de functie moderna va avea grija ca acestea sa fie pastrate cat mai sanatos.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica profesionala Whirlpool ACO 450 este buna pentru a pastra o cantitate mare de alimente in conditii cat mai bune. De asemenea, aceasta are un pret pe masura capacitatii sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply