Arctic ANFB155+

Uneori ma mira faptul ca Arctic inca mai au pe piata aparate frigorifice asa cum aveau si acum 20 de ani. Si chiar daca progresul este de dorit in absolut orice domeniu, uneori nu strica sa mai scoti si cateva produse simple, un pic invechite, dar care, in anumite conditii, inca pot fi utile. Arctic ANFB155+ (cea mai buna oferta chiar AICI) este exact acest gen de frigider, unul parca venit din trecut, dar care te poate incanta si cu vreo cateva dotari mai moderne. Apoi, este foarte ieftin, lucru care in cazul brandului romanesc nu are rolul de a indica si un model de o calitate mai slaba.

Arctic ANFB155+ vedere deschis

Despre Arctic ANFB155+

Tin minte si acum ca frigiderele copilariei aratau cam la fel ca Arctic ANFB155+. Bineinteles, acest lucru ii poate dezamagi crunt pe unii, dar, in mod cert, frigiderul nu este pentru ei. Insa, atunci cand mai ai nevoie de putin spatiu si frigiderul/combina mai mare nu mai face fata, cand il cumperi pentru un birou sau cand stai singur si pur si simplu nu iti trebuie mai mult, utilitatea lui incepe sa se vada mult mai bine.

Arctic ANFB155+
Frigider Arctic ANFB155+, 138 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb

Frigiderul este unul mic de inaltime, avand doar un metru. Nici nu ocupa loc foarte mult si deci devine ok si pentru spatiile foarte mici. Apoi, designul sau cu o usa nu e cel mai modern (nici culoarea alba nu e asa spectaculoasa), dar ca material e la fel de bun ca oricare alt frigider al firmei, chiar si in comparatie cu cele mai scumpe.

Arctic ANFB155+ inchis

Arctic ANFB155+ are un design scos din 1990

Cum are doar un metru, Arctic ANFB155+ nici nu prea avea cum sa fie un frigider mare. Pentru situatiile amintite insa, acesta se prezinta totusi bine. Volumul sau total este de 138 l. Nu pare sa fie mult (nici nu este), dar credeti-ma ca am supravietuit bine cu un astfel de frigider si nu se poate spune ca am aruncat mancarea din lipsa de spatiu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Volumul nu e mare, dar cred ca te asteptai la asta

In cazul lui Arctic ANFB155+ trebuie sa accepti faptul ca partea de congelator este aproape inexistenta. Bine, congelatorul are 20 de litri, dar chiar si in conditiile in care discutam despre un model mic, tot este putin. Unii s-ar putea chiar intreba de ce mai exista acest spatiu, dar, spre deosebire de un refrigerator simplu, tot ai posibilitatea sa pui la congelat vreo cateva kilograme de carne sau alte alimente, ceea ce, pana la urma, e multumitor.

Frigiderul efectiv are restul de 118 l. In mod cert, capacitatea sa e mult mai mare si, chiar daca nu ajunge pana acolo, se apropie destul de mult de ceea ce ofera un model normal, cu doua usi (diferenta e facuta, in mare parte, de congelator).

Frigiderul are doua rafturi din sarma, mai multe suporturi pe usa si compartiment pentru legume si fructe. Arctic ANFB155+ este, in cele din urma, un frigider bine dotat, o parte negativa fiind aceea ca, pentru a umbla la congelator, va trebui sa il deschizi si pe acesta (acesta este dezavantajul modelelor cu o usa).

Dotari standard pentru un frigider ieftin

Congelatorul lui Arctic ANFB155+ nu are sistem automat de dezgherare, dar, din fericire, refrigeratorul are. Asa ca partea mai voluminoasa ramane mai usor de ingrijit, iar pentru micul congelator munca se va termina mai usor. In rest, nu prea intalnim multe functii, lucru normal dat fiind pretul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Clasa energetica nu e nici ea una iesita din comun, dar, in acelasi timp, vorbim despre un frigider mic, facand parte din categoria A+. Asta inseamna ca nu va consuma nici macar 200 KW pe an (184, mai exact, conform producatorilor), un numar care nu inseamna o cheltuiala mare.

Concluzii

Arctic ANFB155+ este un frigider bun doar in anumite conditii. Dar, daca il cumperi pentru ce trebuie, este unul care isi va face treaba foarte bine. Consuma putin, ca spatiu e acceptabil si e construit din materiale bune. Toate acestea sunt calitati care trebuie sa fie luate in considerare.

Dar cea mai importanta dintre ele este pretul de achizitie. Nu stiu cate alte frigidere sunt mai ieftine ca el, dar printre cele de la Arctic sigur are pretul cel mai scazut. Asa ca, pentru acasa sau pentru birou, ca un al doilea aparat sau drept cel principal, modelul merita sa primeasca o sansa de la persoanele interesate de asa ceva si nu cred ca va dezamagi.

Save

Save

7.5 Total Score
Arctic ANFB155+, frigider cu o usa, micut, dar care poate fi util cand e cumparat pentru ce trebuie

Arctic ANFB155+ - un frigider simplu, dar care isi face foarte bine treaba. Arctic nu ne dezamageste nici de aceasta data.

PROS
  • Pret foarte scazut
  • Consum decent pentru partea de refrigerator
  • Acesta are sistem de dezghetare automata
CONS
  • Design scos de acum 20 de ani
  • Congelatorul este foarte mic
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply