Beko RDNE535E20ZX

Exista lucruri in viata la care nu trebuie sa facem rabat atunci cand vine vorba de calitate. Atunci cand vine vorba de frigidere, ne imaginam cu totii un frigider incapator, cat mai silentios si care consuma putin si mai ales cu numeroase functii. Pentru cei interesati, modelul de frigider cu doua usi Beko RDNE535E20ZX (vezi pretul la reducere) poate reprezenta o surpriza deosebit de placuta si un cadou perfect pentru casa.

Beko RDNE535E20ZX

Despre Beko RDNE535E20ZX

Este greu de crezut ca acest model nu va va cuceri inca din primele secunde. Veti regasi mai jos care sunt atuurile principale ale acestui model de frigider marca Beko. Compartimentul EverFresh+ confera prospetime legumelor si verdeturilor timp indelungat. Puteti consuma in stare buna legume si verdeturi chiar si daca a trecut o luna de cand le aveti depozitate in compartimentul special EverFresh+.

Beko RDNE535E20ZX
Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20ZX, 475 l, Clasa A+, H 193 cm, Neo Frost, Ever Fresh+, Inox

Rolul acestuia este de a regla umiditatea la interior prin designul constructiv pe care il are sertarul si prin intermediul curentilor de aer; in acest fel, este redus foarte mult efectul de ofilire a legumelor si verdeturilor si durata de conservare este prelungita, surprinzator de mult, veti spune, de pana la 3 ori mai mult fata de alte frigidere obisnuite.

Beko RDNE535E20ZX inchis

Filtru activ de carbon

Cu totii am experimentat de multe ori senzatia ca, atunci cand deschidem frigiderul, sa constatam ca miroase neplacut din interiorul acestuia si, mai mult decat atat, unele alimente nu mai pot fi mancate tocmai din cauza atragerii mirosului. Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, producatorul turc foloseste la acest model Beko RDNE535E20ZX un filtru activ de carbon care elimina astfel toate mirosurile neplacute si ajuta aerul din interior sa circule; in felul acesta, nivelul de igiena devine mai ridicat, iar formarea bacteriilor este mult redusa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Aceasta tehnologie confera conditiile cele mai bune de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica, asa cum este cazul modelului de frigider cu doua usi Beko RDNE535E20ZX, care are un consum de 399 KWh/an si face parte din clasa A+. Fructele si legumele se mentin in stare proaspata timp indelungat datorita sistemelor separate de racire in cele doua compartimente.

Control digital

Tinand cont ca ne referim la un model de frigider sofisticat si performant, este evident ca are control digital. Afisajul electronic va permite sa setati temperaturile interioare din congelator si racitor si sa programati dupa preferintele dumneavoastra modul de functionare preferat.

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20ZX este unul foarte incapator si spatios, cu un volum net total de 475 litri (vezi si modelele de 309 litri si cel de 406 litri), dintre care 103 litri sunt destinati congelatorului si restul de 372 frigiderului.

Frigiderul este perfect pentru familiile numeroase sau pentru pensiuni ori case de vacanta. Foarte bine compartimentat, avand 4 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa si un compartiment special in care puteti pune fructe si legume, acest model de frigider RDNE535E20ZX este foarte util. Congelatorul este si el spatios, cuprinde 2 compartimente si are o capacitate de congelare de 6 kg/24 de ore.

Acest model dispune de avertizare sonora care devine activa in situatia in care uitati usa frigiderului deschisa mai mult de 1 minut.

Functia ionizare

Un alt aspect important pe care trebuie sa il stiti este acela ca acest Beko RDNE535E20ZX are functia ionizare; mai exact, functia aceasta neutralizeaza microorganismele si bacteriile care cauzeaza mirosuri neplacute si deranjante in frigider. Se va simti imediat diferenta fata de alte frigidere obisnuite.

Modelul acesta este unul foarte elegant, avand culoarea inox, si este usor de asezat chiar si intr-un spatiu mai restrans. Acest lucru se datoreaza usilor reversibile, care permit prin intermediul unor balamale suplimentare deschiderea fie pe partea stanga, fie pe partea dreapta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Frigiderul Beko RDNE535E20ZX are un dispozitiv special pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Puteti beneficia, astfel, de cuburi de gheata in orice perioada a anului, cu efort minim. Producatorul a prevazut frigiderul cu suport special pentru oua si pentru sticle. Temperatura din interior poate fi reglata foarte usor, cu ajutorul unui termostat.

Daca va gandeati ce anume diferentiaza acest model fata de altele, se pare ca acest lucru se datoreaza si functiei de congelare rapida care permite congelarea preparatelor dumneavoastra in mod uniform, intr-un timp scurt si cea de racire rapida – bauturile racindu-se in numai 15 minute. Acest compartiment este perfect pentru a raci o sticla de 1,5 litri sau 4 doze.

Concluzii

Frigiderul cu 2 usi Beko RDNE535E20ZX este unul care merita banii investiti si care, cu siguranta, nu va va dezamagi. Va veti bucura de alimente proaspete mai mult timp, un consum redus de energie si de o functionalitate fara probleme timp indelungat. Modelul acesta este unul performant si extrem de bine dotat cu numeroase functii, tocmai pentru ca gradul de satisfactie al clientilor sa fie unul maxim.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply